AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit a info@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica.  

Balanç d'una excel·lent temporada

La temporada que va acabar el passat cap de setmana, per l'Espanyol va començar molt bé. L'equip feia un futbol vistós, la seva seguretat defensiva i el bon balanç ofensiu van col•locar l'equip en les primeres posicions de la classificació. Fins i tot en algunes jornades va optar, si guanyava el seu partit, a ocupar alguna de les dues primeres posicions.

Però en el segon terç de la competició, l'equip va patir una preocupant davallada en el seu nivell de joc. Es van empatar o perdre partits de forma lamentable. Partits en què el nostre equip s'havia posat per davant en el marcador però de què inexplicablement no se sabia conservar o ampliar els avantatges obtinguts.

Així, poc a poc, el nivell de joc de l'Espanyol anava empitjorant i tant l'equip com principalment els socis i aficionats començàvem a mirar, primer de cua d'ull i després descaradament, les maleïdes posicions de descens. En una sèrie de 10 partits, sols es van sumar 4 punts.

Començaven els dubtes sobre la feina de l'entrenador Rubi, fins i tot hi havia qui sense manies en demanava la seva destitució.

Sortosament l'àrea tècnica del club,mai no va perdre els nervis ni va escoltar aquells cants de sirena.

Així vam arribar, al mes d'abril, el partit que ens enfrontava, a Montilivi, al Girona. Un partit que es va guanyar 1-2 i va significar el rellançament de l'equip blanc-i-blau.

Arran de la victòria a Girona, l'equip ja no va perdre cap partit dels que restaven per al fi de la competició.

El fermall d'honor de la, per a mi, excel•lent temporada, va tenir lloc dissabte passat al nostre estadi amb un triomf sobre la Real Sociedad. Triomf que combinat amb la derrota de l'Athletic Club a Sevilla, ens classificava en 7a posició, amb 53 punts i ens permetrà jugar la pròxima edició de l'Europa League. 12 anys després l'equip torna a Europa!!!

La pròxima temporada serà dura. Caldrà jugar tres eliminatòries prèvies de la competició europea, abans d'entrar en la lligueta de grups, la qual cosa farà que la pretemporada i la preparació de l'equip quedin absolutament alterades.

Cal esperar que els tècnics del club i el seu president-propietari, ho tinguin tot en compte i sàpiguen mantenir la columna vertebral de l'equip i que la temporada vinent passi d'excel•lent a excepcional.

Jordi Príncep
Barcelona, 21 de maig del 2019


Queja pública

Ayer me dirigí hacia Cornellà a ver el partido del RCDE, antes por eso mi hija quería ir a MediaMarkt para comprarse un CD, así que allí fuimos. Le preguntamos a un dependiente y este fue a preguntarle a otro, mientras este segundo iba a buscarnos el CD, el primero casi sin mirarnos dice "hoy pincháis, lo sabéis, ¿no?". Yo no hice ni caso de hecho no sabía que nos decía a nosotras; al no contestarle nos mira y nos dice, "es que si no lo digo, reviento", entonces me doy cuenta que va por nosotras ya que tanto mi hija como yo vamos con camisetas del RCDE, y le digo,  bueno no sé después del partido vengo a verte y te cuento, se ríe y nos contesta "Por suerte para mí hoy plego a las 16:00".

Estoy HARTA de que todo el mundo se crea con derecho a meterse con nosotros por ser del RCDE, HARTA de ir por la calle que nos miren mal, que nos señalen, que te miren con cara de asco...

Que nos dejen vivir en paz, que yo no me meto con nadie y además quiero recordarle a ese dependiente que él está de cara al público y que hay cosas que aunque le revienten no puede decir a la gente que como yo y miles de pericos más compramos allí y gracias a nosotros tiene trabajo y cobra a final de mes. Si no sabe estar de cara al público que se dedique a otra cosa.

Laura

19/5/19 Cartells en angles ?

Vaig quedar molt sorprès en veure el cartell publicitari del partit RCDE-Real Sociedad del dia 18 de maig, amb una inscripció en anglès, els meus coneixement d'anglès no em vam permetre entendre el que volia dir, vaig tenir que recórrer a un traductor per entendre-ho i crec que com jo molta gent. Per què es va escriure en anglès? No va adreçat a la gent d'aquí? . Sortosament aquí tenim un idioma que fem servir majoritàriament i que tothom entén i no cal, penso, recórre a idiomes forasters per fer publicitat i fer-se entendre, Es cercava, potser, una equidistància fent servir l'angl`s?. No sé de qui o quins sçon aquestes idees, com la imatge del cartell del RCDE-Madrid C.F., però aconsegueixen que la deriva esperpèntica d'aquest club, vagi cada cop a més.
 
Albert Magdalena 
 
18/5/19 
<< Tornar Fer comentari


 08/07/2020 Cartes al director
 26/06/2020 Cartes al director
 22/06/2020 'Preguntes'
 05/06/2020 'Entrevista amb falsedats'
 09/05/2020 Un club com els altres
 09/04/2020 'No em vull callar!!!'
 07/03/2020 'Imatge del club'
 26/02/2020 'Qui va dir por???'
 31/12/2019 'Nit de tv'
 03/12/2019 'Cal reaccionar per salvar el club'. 'Tothom n'és responsable'
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 13