AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit a info@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica. 

 


ploma.gif L'Espanyol amb la llengua catalana

Amb molta alegria, ahir dia 24, em vaig assabentar que l'Espanyol i la Plataforma per la Llengua, coneguda com l'ONG del català, havien signat un acord, pel qual, sense discriminar cap altre llengua, el nostre club es compromet a prioritzar l'ús vehicular de la llengua catalana.

Sempre he defensat que l'Espanyol, sense entrar en política partidista, sí que s'ha de comprometre en la defensa i normalització del català.

Això, si no m'equivoco, és el que es desprèn de l'acord signat entre l'Espanyol i la Plataforma per la Llengua.

Malgrat tot, ràpidament les xarxes socials es van omplir de missatges contraris a l'acord, amb l'argument que el club s'estava posant en política.

Senyors, estem parlant de la promoció i normalització d'una llengua minoritzada i no pas de política!!!

Curiosament la majoria d'aquests comentaris estan redactats en llengua castellana, fet que es dóna sovint en les intervencions tant escrites com parlades dels falsos apolítics que s'aixopluguen en l'afició perica,que solen exhibir banderes rojigualdes en els partits que juga el nostre equip i que utlitzen únicament la mateixa llengua en els seus càntics i pancartes. Aquests elements, potser, que d'una vegada per totes s'adonin que l'Espanyol és un club català i que per tant la llengua catalana hi ha de ser prioritària que no vol dir única.

Potser ara, comencin a veure clar que estan mal situats i que pot haver arribat l'hora que deixin tranquil l'Espanyol, que deixin d'utilitzar-lo com a eina política i que si s'hi troben incòmodes, a 650 quilòmetres tenen un equip (vestit de blanc), on possiblement s'hi sentin més còmodes. De fet molts d'ells s'hi senten identificats i així ho demostren quan l'equip blanc, ens visita.

Jordi Príncep 25/7/17 

<< Tornar Fer comentari


 16/03/2018 'Més violència al futbol'
 23/02/2018 'Responc al sr. García Pont'. 'La solución: incentivos por objectivos'
 21/02/2018 'Harto de los insultos'
 05/02/2018 'Gerard Pique, o el provocador compulsivo'. 'Dues preguntes i una consideració'.
 24/01/2018 'No solo de ilusiones vive el hombre'
 18/01/2018 'Una llàstima'
 02/01/2018 'No permitamos la manipulación'
 15/12/2017 Mañana será un gran día
 15/12/2017 Mañana será un gran dia
 13/12/2017 La fi d'un pacte i la crisi d'un projecte
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 10