AVUI A POL

ALERTA GROGA

Situació abans de l'Espanyol - Alavés

L'acumulació de 5 targetes grogues suposa un partit de sanció. Aquesta es la situació actual de les amonestacions sofertes per la nostra primera plantilla abans de disputar-se el proper partit davant del Deportivo Alavés corresponent a la jornada 32 i com pot afectar al Levante UD - RCD ESPANYOL corresponent a la jornada 33.

zonadeperill.png

DAVID LÓPEZ 4
GRANERO 4
PEDROSA 4 (*)

zonaatranquilla.png

JAVI LÓPEZ 3
SERGIO GARCIA 2
ROSALES 2
MELENDO 2
HERMOSO 2
NALDO 2
DIEGO LÓPEZ 2
VÍCTOR SÁNCHEZ 2

ALEX LÓPEZ 1
MARC ROCA 1
HERNÁN PÉREZ 1
VÍCTOR SÁNCHEZ 1
SEMEDO 1
FERREYRA 1

BORJA IGLESIAS 0
DIDAC 0
PIATTI 0
WU LEI 0
OSCAR DUARTE 0
PUADO 0
DARDER 0

(*) Inclou Targetes vistes amb RCDE B

perdenelpartit.png

 LLUÍS LÓPEZ * 

Ens fem ressò d'una de les recents modificacions del Codi Disciplinari de la RFEF que va entrar en vigor oficialment el passat 19 de novembre de 2018, en concret el nou punt nou de l'article 56 sobre la manera de compliment de la suspensió de partits cal tenir en compte que "la manera de compliment de les sancions imposades com a conseqüència de la comissió d'infraccions per als casos on existeixi simultaneïtat de llicències de les permeses en el Reglament General de la RFEF, s'ajustarà al que es disposa en el present article; si bé les sancions de caràcter lleu es compliran en les que l'infractor es troba fent ús d'una determinada llicència i, les de caràcter greu o molt greu, en qualsevol competició; això amb independència de la llicència que s'estigués usant en el moment de la comissió de la infracció". Un text que, si bé pot semblar molt complex, es reuneix d'una manera molt senzilla i que afecta principalment per a aquells equips professionals que compten amb filials o equips dependents. Aquest canvi disciplinari suposa que aquells jugadors que estiguin jugant en l'equip dependent o filial, juvenil o altres però que al seu torn tinguin llicència amb el primer equip podran jugar amb aquest últim a Primera divisió fins i tot havent estat sancionats amb una expulsió la jornada anterior en la seva categoria. Dit d'una altra manera, qualsevol dels jugadors del filial amb llicència no professional ja sigui llicència A (Llicència d'Afeccionat per als jugadors que compleixin 20 anys a partir del pròxim 1 gener), llicencia J (llicència juvenil que són aquells jugadors que compleixin 17 anys a partir de l'1 de gener de la temporada en què es tracti, durant un total de 3 temporades) podrien ser expulsats en la seva competició o categoria on militen i no obstant això ser convocats amb el primer equip, sempre que tinguin fitxa en aquest, i jugar la següent jornada a Primera divisió. Això no treu que no compleixen la sanció en la seva categoria, aquesta l'hauran de complir en la següent jornada on ja no acudeixin amb el primer equip. Dit d'una altra manera, fins que no compleixin aquesta sanció no podran tornar a ser alineats amb el seu equip habitual. 

Cara a la propera Jornada (32), aquesta és la situació del nostre rival pel que fa a jugadors sancionats.

 

espanyolalaves01.png

El Levante serà el rival del RCD Espanyol a la jornada 33. Aquesta és la situació disciplinaria dels seus jugadors, i el match on es poden veure alterades abans d'enfrontar-se a l'equip blanc-i-blau.   
 

espanyolalaves02.png

<< Tornar Fer comentari 8656 | 0 | Imprimir | Enviar


 10/07/2020 Situació abans de l'Espanyol - Eibar
 07/07/2020 Situació abans del FC Barcelona - Espanyol
 03/07/2020 Situació abans de l'Espanyol - Leganés
 30/06/2020 Situació abans del Real Sociedad - Espanyol
 26/06/2020 Situació abans de l'Espanyol - Real Madrid
 22/06/2020 Situació abans del Betis - Espanyol
 18/06/2020 Situació abans de l'Espanyol - Levante
 15/06/2020 Situació abans del Getafe - Espanyol
 09/03/2020 Situació abans de l'Espanyol - Alavés
 02/03/2020 Situació abans de l'Osasuna - Espanyol
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 14