AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit a info@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica. 

ploma.gif  L'anunci de Catalunya Ràdio

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), emet en l'actualitat per TV3 un anunci sobre les qualitats de l'emissora pública de ràdio, Catalunya Ràdio, a l'hora de voler estar informat de l'actualitat. Cal reconèixer que Catràdio, emet programes informatius molt interessants i que en conjunt la seva programació és atractiva.

Fins aquí tot normal; però en un moment donat i al referir-se a la informació esportiva, la locució de l'anunci diu: "a punt per a transmetre els partits del Barça", amb la qual cosa, l'emissora pública de ràdio, s'alinea sense manies amb un club esportiu privat, mentre ignora la resta de clubs esportius de Catalunya.

Com a contribuent que amb els meus impostos, col•laboro en el manteniment dels mitjans de comunicació públics catalans, demano que al més aviat possible, se substitueixi l'actual locució "a punt per a transmetre els partits del Barça", per la de "a punt per a transmetre els partits de tots els equips catalans".

Jordi Príncep
Barcelona, 4 de gener del 2019

Aquesta és la resposta de la CCMA a la protesta del remitent de la carta: 

Benvolgut senyor Príncep:

Gràcies per contactar amb nosaltres.

En l'anunci promocional de Catalunya Radio al qual feu referència, només es destaquen alguns dels programes de l'emissora. La promoció està construïda a partir d'unes imatges i veu en off que expliquen què hi trobem al Matí de Catalunya Radio, al Catalunya Migdia, a l'Estat de Gràcia, al Tot Costa, al Catalunya Vespre, a La TDT i a El Suplement.

Es destaca La TDT perquè és una novetat el seu plantejament amb la participació de Ricard Torquemada i la incorporació de Bernat Soler. I, aquest espai, només segueix les transmissions del FC Barcelona. No es fa la menció en genèric perquè s'estaria donant una informació errònia.

Per altra banda, Catalunya Ràdio fa informació i seguiment de moltes disciplines esportives, d'esportistes i d'equips catalans.

Confiem en haver donat resposta a la vostra queixa i us agraïm l'interès que demostreu per millorar els mitjans de la CCMA.


ploma.gifEl summum de la tonteria

 

Ahir es va poder veure ( 4-1-2019) i comprovar al RCDE Stadium el súmmum de la tonteria, de la ignorància i del poc senderi. Algú a la zona del Gol, costat Cornella, prop de la zona del 212, va posar l'escut del RCDE sobre una bandera d'un país inexistent, bé existent nomes en la dèria política d' alguns/es. Barrejar l' escut d'un equip que si existeix, des de fa 118 anys, amb un drap colorejat, que alguns/es diuen que representa no sé què, és com barrejar l' aigua i l' oli. Crec que aquest Club, el RCDE, que es propietari de la imatge de l'escut, hauria de prendre mesures i no permetre que alguns/es eixelebrats juguessin, de manera tan poca solta i ignominiosa, amb l' escut del Club.

Albert Magdalena, 5 de gener de 2019

<< Tornar Fer comentari 36086 | 0 | Imprimir | Enviar


 08/07/2020 Cartes al director
 26/06/2020 Cartes al director
 22/06/2020 'Preguntes'
 05/06/2020 'Entrevista amb falsedats'
 09/05/2020 Un club com els altres
 09/04/2020 'No em vull callar!!!'
 07/03/2020 'Imatge del club'
 26/02/2020 'Qui va dir por???'
 31/12/2019 'Nit de tv'
 03/12/2019 'Cal reaccionar per salvar el club'. 'Tothom n'és responsable'
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 13