AVUI A POL

Per la banda per Òscar Julià

Massa poc ens passa

No recordo un ridícul tan espantós de tot el club com el que estem patint ara. Des del President fins l'últim jugador.

Tenim un President que viu a milers de quilòmetres i que no ha fet res per assabentar-se del què passa a Barcelona. A més, té el club en venda des que va comprar-lo i fa la sensació que tot li importa una merda.

Teníem un Director General Corporatiu (Roger Guasch, acomiadat aquesta setmana) que mai ha volgut entendre el club ni els aficionats. I s'ha entestat en fer-nos canviar a nosaltres enlloc de canviar ell.

Teníem un Director General Esportiu (Òscar Perarnau, ara amagat com a Secretari Tècnic) que ha fracassat amb les fitxatges però que mai ha tingut prou dignitat com per donar la cara. Enlloc de fer-lo fora, l'han premiat acomodant-lo i seguirà enfontsant-nos més.

Teníem un entrenador (David Gallego) que, tot i no haver empatat amb ningú, des del primer dia menyspreava els aficionats que es queixaven del joc i els resultats, mentre l'equip feia el ridícul sobre la gespa.

Tenim un entrenador (Pablo Machín) que no ha arreglat res, que s'entesta en un sistema que no funciona i que avui ha dimitit en una roda de premsa tan indigne com el partit que han fet els seus jugadors.

Tenim uns jugadors que no mereixen vestir la samarreta ni defensar l'escut. Demanen unitat als aficionats però surten a passejar pel camp el dia que es juguen el coll contra el penúltim de la Lliga, que els ha passat per sobre. (No escric més qualificatius per educació).

10 punts en 18 jornades i sense guanyar cap partit a casa en 8 partits. Això equival a necessitar 33 punts dels 60 que queden, és a dir, fer una segona volta de Champions.

Quantitativament, els números no surten. Qualitativament, les sensacions són lamentables. Jo crec que la categoria no la salvem ni amb un miracle.

Si fem fora l'entrenador i en posem un de la casa només aconseguirem cremar el que vingui.

Només ens val un entrenador fill de puta que agafi els jugadors pels collons i els faci entrenar 12 hores al dia. I tingui la decència de jugar amb els que s'ho creguin.

Si ens gastem els calers fitxant al gener segurament no serveixi de res. Potser és millor reservar la pasta per confeccionar una plantilla de garanties amb jugadors capaços de competir a Segona i no dependre de les vedettes que ara s'arrosseguen per Primera.

El més trist de tot plegat és que en aquest club mai no passa res perquè paraules com ambició o exigència sonen a marcianada. I, amb tota probabilitat, ara tampoc ningú no cremarà res.

Potser no seria tan mala notícia baixar a Segona si això servís per netejar un club ple de racons amb verdet.

Massa poc ens passa 

Òscar Julià 

@OscarJulia

Blog   


 03/07/2020 Els testos s'assemblen a les olles
 27/06/2020 Tornar als orígens
 07/01/2020 Només és futbol
 28/09/2019 Abonats que no van a l'estadi
 20/09/2019 Perdent un altre tren
 06/08/2019 Si Borja Iglesias marxa
 31/05/2019 Rubi, d'heroi a traïdor
 19/05/2019 Aprofitar l'onada
 13/05/2019 Els últims 8 partits
 08/04/2019 De víctimes i culpables
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 28