AVUI A POL

Des de Montjuïc per César Santos

La inflexibilitat més hermosa

La negociació per Mario Hermoso està mostrant un canvi de personalitat de l'Espanyol a l'hora d'afrontar les vendes. Per primera vegada, la directiva pot negociar una gran venda sense estar emmanillat per les condicions del contracte del jugador, com va passar amb el cas de Gerard Moreno que el Villarreal només ens havia de pagar la meitat per posseir els drets del jugador. Tot i que el Madrid s'emportarà el 50% de la xifra total del traspàs, l'Espanyol està sent l'encarregat de duur a terme les negociacions i qui posa les condicions perquè es signi la venda.

L'estira-i-arronsa que estem mantenint amb l'Atlético i el fet de demanar la clàusula per Borja Iglesias són esperonadors pels pericos. Sembla que s'ha acabat allò de malvendre, com vam fer amb Aarón o Marc Navarro la temporada passada. A més, cal tenir en compte que en haver augmentat el límit salarial, l'Espanyol té més marge per ampliar la plantilla i no ha de vendre jugadors a correcuita per poder fer incorporacions.

Ara bé, m'agradaria que el cas d'Hermoso arribés a bon port aquest estiu. El jugador té un acord amb l'Atlético i és comprensible que vulgui fer aquest salt. De la mateixa manera que és comprensible que l'Espanyol no el vulgui vendre a qualsevol preu. Qualsevol xifra que no arribi als 25 milions serà malvendre un jugador internacional amb Espanya i la directiva perica està fent molt bé en mostrar-s'hi taxant i fer-se veure com un club amb qui no és fàcil negociar, cosa que ens ajudarà de cara al futur. Però, d'altra banda, hem d'entendre que el jugador acaba contracte la temporada que ve i és impensable que l'Atlético pagui 40 milions no sigui que els urgeixi molt tenir aquest jugador.

Per tant, una xifra adient tenint en compte la valia del jugador i la seva situació contractual són els 30 milions. Aquesta operació ens ha de permetre treure, almenys, 15 quilos, i seguint la fórmula Chen, aprofitar la meitat d'aquests per poder incorporar un reforç de garanties per la defensa. Hem de seguir exigint el millor per nosaltres i posant les nostres condicions per vendre els jugadors de la nostra plantilla. S'ha acabat allò que l'Espanyol sigui la botiga de productes d'ocasió.

César Santos

@cesarsg96     


 02/05/2020 El día en que conquistamos Alemania
 26/02/2020 Fa temps que és el torn dels jugadors
 17/01/2020 Ya no vale mirar a otro lado con el femenino
 11/12/2019 Quina injustícia, Jaspe
 04/12/2019 No puc evitar creure-hi
 26/11/2019 Que sean valientes
 06/11/2019 Escape room
 02/10/2019 Anem set partits tard
 19/09/2019 Una nova oportunitat
 28/08/2019 Ha de ser la primera gran setmana
1 | 2