AVUI A POL

Des de Montjuïc per César Santos

Adéu, que hem de continuar

Rubi ens ha dit adéu. Hem d'acceptar que la suma de diners que rebrà al Betis és inabastable per l'Espanyol. De fet, m'alegro que sigui així perquè quan un club de fora de la zona Champions decideix pagar tres milions a l'any a un entrenador vol dir que s'ha tornat totalment boig. A partir d'aquí, no cal que s'excusi més. No és necessari que argumenti que el projecte de l'Espanyol és feble o que no s'ha sentit valorat per una directiva que el va mantenir al càrrec quan va fer 4 punts de 33 possibles. Que agafi els diners i marxi, perquè, al final, a l'Espanyol ningú és imprescindible.

Allò que més mal ens ha fet de la marxa de Rubi és que ens havia explicat que era un perico de cor i el seu somni era estar a l'Espanyol. Potser era veritat, però no esperàvem que una persona que diu això marxés per motius econòmics. Més decepció que traïció.

La pregunta és: què farem ara? Doncs el mateix que hem fet tants cops. Buscar un recanvi i oblidar-nos dels que se'n van. A l'Espanyol estem acostumats a dir adéu. Hem hagut d'acomiadar-nos de llegendes com Tamudo, Luís García o Pochettino i no ha passat res. Vam acomiadar-nos de jugadors franquícia del moment com Sergio García quan va marxar als EUA, Gerard Moreno o Osvaldo i vam continuar sent el mateix equip. Fins i tot, hem hagut d'acomiadar-nos d'un estadi com Sarrià. Ens hem sobreposat a cops molt durs tantes vegades que no em preocupa el fet que marxi Rubi.

Només es tracta d'un adéu més. Potser més trist per allò que ens esperàvem d'ell. Potser de la pitjor manera, ja que ha actuat a l'esquena del club i tenia contracte en vigor. Però, la vida i l'Espanyol continuen. I, per nosaltres, l'única cosa insubstituïble és l'escut que defensem.

César Santos

@cesarsg96   


 02/10/2019 Anem set partits tard
 19/09/2019 Una nova oportunitat
 28/08/2019 Ha de ser la primera gran setmana
 02/08/2019 La eclosión de Víctor Gómez
 04/07/2019 Enor'mae'
 28/06/2019 La inflexibilitat més hermosa
 19/06/2019 Faletista per sempre
 14/06/2019 Més marge suposa més seny
 22/05/2019 Més vius que mai
 16/05/2019 Ara ens toca a nosaltres!
1 | 2