AVUI A POL

Des de Montjuïc per César Santos

Naldo i deu més

Si a principi de temporada ens haguessin preguntat quina és la parella de centrals titular de l'Espanyol, ningú de nosaltres hauria dubtat: Hermoso - David López. Aquest era un dels aspectes de l'onze que tothom tenia clar, com semblava evident que el primer recanvi era Óscar Duarte i el quart central era Naldo. Com ha canviat el conte. El central brasiler s'ha reivindicat, formant una parella molt solvent amb Hermoso després de la baixa de David López i ha sabut aprofitar les seves oportunitats per convertir-se en una peça que ens costaria molt deixar a la banqueta si tinguéssim tots els jugadors disponibles. 

Naldo va començar a l'Espanyol amb mal peu. Dos primers partits deficients davant Sevilla i Leganés en iniciar-se la passada lliga, on va mostrar-se insegur i poc contundent, van fer-nos pensar que ens havíem equivocat amb la seva incorporació. Durant la present temporada, ens ha demostrat que estàvem errats i que és capaç de ser un jugador important a la línia defensiva, combinant bona sortida de pilota, efectivitat en la defensa del joc aeri i grans habilitats en la defensa de l'un contra un.

La present temporada de l'Espanyol ha tingut com un dels protagonistes a les lesions, sobretot en la zona defensiva, cosa que ens ha permès descobrir les grans característiques de Naldo, a més de la gran projecció de Lluís López. El brasiler ha aconseguit acabar la temporada com a titular indiscutible, cosa que té molt de mèrit tenint en compte que no va ser convocat fins a la jornada quatre i no va jugar fins a la cinc. A hores d'ara, és un jugador que ens aporta tranquil•litat en la línia defensiva i, aquell central que l'any passat ens era indiferent si estava a la banqueta, el volem conservar al nostre equip, sigui com a titular o com a suplent de luxe quan tornem a tenir disponible la parella Hermoso - David López.

César Santos

@cesarsg96


 02/05/2020 El día en que conquistamos Alemania
 26/02/2020 Fa temps que és el torn dels jugadors
 17/01/2020 Ya no vale mirar a otro lado con el femenino
 11/12/2019 Quina injustícia, Jaspe
 04/12/2019 No puc evitar creure-hi
 26/11/2019 Que sean valientes
 06/11/2019 Escape room
 02/10/2019 Anem set partits tard
 19/09/2019 Una nova oportunitat
 28/08/2019 Ha de ser la primera gran setmana
1 | 2