AVUI A POL

EDITORIAL

PERDONAR I PERDRE

La derrota en el Bernabéu ens deixa dues imatges de l'equip ben diferents. La primera d'elles, la d'aquell Espanyol poruc a camp dels grans que tant poc ens agrada. Quique va triar defensar amb el bloc molt baix, però a l'equip li va mancar agressivitat i capacitat de sortida. La conseqüència van ser uns primers minuts molt fluixos d'un equip entregat i sense esma. Un déjà vu d'altres visites al Bernabéu o al Camp Nou.

La segona part, en canvi, ens va oferir la possibilitat de veure un Espanyol molt més competitiu i dinàmic que va caure víctima de dues errades, a totes dues àrees, gairebé consecutives. Gerard no va marcar i entre Granero i Darder, especialment el primer, van perdre una pilota que va permetre el contracop letal del Madrid. El resultat final, just si atenem a tot el relat del partit, també podría haver estat un altre si l'Espanyol hagués estat més contundent en les poques accions d'atac que va tenir. Qui perdona, perd. Etern axioma.

Quique va assenyalar el pas endavant de l'equip respecte a l'any anterior. D'acord, però no n'hi ha prou. L'Espanyol no es pot permetre sortir d'aquesta manera a un camp de futbol, i especialment al Bernabéu. De tota manera, que Quique fos capaç de fer que l'equip avancés línies al segon temps, combinat amb l'encert als canvis, permeten sumar punts a favor de les tesi del tècnic, que no va entregar el partit en cap cas.

L'altre dia, en zona de premsa, Quique va assenyalar els tres objectius que te el seu equip davant de qualsevol matx. El primer, obviament, és la victòria. El segon és l'empat i el tercer és caure amb dignitat. Ser honestos amb l'ofici, en pròpies paraules. Després del partit al Bernabéu ens quedem doncs amb aquest tercer objectiu que no serveix de premi de consolació, però si de mínim exigible. Esperem que el proper cop que visitem l'estadi merengue, no regalem minuts esterilment i mostrem més ambició per a ser dignes, almenys, de l'objectiu número 2.

PericosOnline

@PericosOnline   


 24/12/2017 ARA SI, BON NADAL!
 25/09/2017 EVOLUCIÓ I CONSISTÈNCIA
 15/05/2017 ESPERANT L'EPÍLEG
 24/04/2017 GESTIONAR LES EMOCIONS
 17/04/2017 GUANYAR SENSE HORITZÓ
 10/04/2017 TORNA L'OPTIMISME
 05/04/2017 QUIQUE ES VA EQUIVOCAR
 03/04/2017 SAN MAMÉS: PROHIBIT PERDRE
 20/03/2017 DE NOU, LA PLANIFICACIÓ
 13/03/2017 VERTEBRANT L'EQUIP
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 17