AVUI A POL

SALVADOR ILLA: 'QUÈ S'HA FET MALAMENT A L'ESPANYOL? MOLTES COSES'

29/06/2020
El Ministre de Sanitat i Seguidor perico considera que "no és normal" tenir quatre entrenadors una mateixa temporada, i que demostra que "les coses han anat bé". No hi haurà retorn de públic a les grades aquesta temporada.

Redacció, 11:45h Una de les incògnites que restava pendent en aquesta resta final de curs era si abans del final de temporda veuriem públic en els estadis. Tant clubs com el nostre com la mateixa patronal havien presentat els seus protocols per, un cop aixecat l'estat d'alarma, afavorir ni que fos de manera reduïda i extremadament controlada la tornada d'afeccionats a le sgrades. En el cas del club perico, ara fa tot just 10 dies i coincidint amb que Catalunya entrava en l'anomenada "nova normalitat" després de superar la fase 3 del pla del Govern de desconfinament, presentava davant la Generalitat, la Delegació del Govern a Catalunya, el Consell Superior d'Esports i LaLiga un document amb les mesures que garantirien  la tornada de públic als estadis: recordem que aquell cprotocol parlava d'un aforament d'un terç de la capacitat de Cornellà-El Prat, corresponent a uns 13.000 abonats que haurien d'accedir al recinte a través de l'establiment de rotacions. Tot quedava pendent però del vistiplau de les autoritats de decidir si permetien la reobertura progressiva de les graderies dels estadis de futbol, però segons us podem explicar això no serà així, i assistirem a un final de Lliga sense públic.

Precisament una de les veus que més prudent s'havia mostrat respecte de la tornada de públic havia estat el Ministre de Sanitat salvador Illa, que a RAC1 ha fet el seu diagnòstic dle que ha passat amb l'equip: "Què s'ha fet malament? Moltes coses. Tampoc ho he seguit massa aquest mesos però no perdem l'esperança fins l'últim minut, els pericos estem acostumants en això. Intentenno llençar la tovallola. Quatre entrenadors en una temporada no és normal, és un símpoma i una explicació que les coses no han anat bé. Crec que hi ha tres pitjor equips pitjors però estem on estem".