AVUI A POL

ZONA MIXTA

28/06/2020
Diego López: "Hem estat sempre dintre del partit. Mentre hi hagi opcions lluitarem per nosaltres, pel club i per quedar el més amunt possible".Roca: "Sabem que és difícil però lluitarem fins el final".

Derrota de l'Espanyol en l'estrena de Rufete a la banqueta, i que deixa l'equip a 10 punts de la permanència a manca de només sis jornades perquè acabi aquest calvari de temporada. Sobre la gespa parlava el millor dels pericos, el meta Diego López: "Hem competit contra un grandíssim equip com és la nostra intenció en cada encontre encontres, era un partit difícil amb la temporada que portem. Hem tingut les nostres opcions, el pla de partit era aquest, hem tingut alguna opció, ha estat un resultat curt i hem estat dintre del partit. Hem estat sempre dintre i apurant les nostres opcions fins el final. Hem estat bé però ells són molt bons. La genialitat de Benzema: Contra el Madrid sempre passa  el mateix. Són jugadors de molta qualitat i, quan no hi ha espai, ells ho troben. Hem estat molt bé però han tingut alguna opció perquè són molt bons. Si s'ha notat l'arribada de Rufete? Te la seva filosofia, ens queden sis finals, estem en una situació difícil però tirem d'orgull i mentre hi hagi opcions lluitarem per nosaltres, pel club i per quedar el més amunt possible".

 

Marc Roca coincidia en destacar l'entrega de tots els futbolistes: "L'equip ha fet un gran partit, hem estat valents. Ho hem donat tot i hem lluitat fins el final, i així seguirem fins el final. Estem sempre disposats a donar el màxim, hem estat valents i hem anat a pel partit i no ho hem aconseguit però hem d'estar orgullosos del treball que hem fet. Estem fotuts perquè la distància és més llarga, sabem que és difícil però lluitarem fins el final".