AVUI A POL

RUFETE: 'ESTIC ORGULLÓS PERQUÈ L'EQUIP S'HO HA DEIXAT TOT'

28/06/2020
El tècnic perico considera que "hem afrontat el partit bé tot i la nostra situació". A més, assegura que "si avui està l'afició a l'estadi, l'equip no perd".

L'entrenador de l'Espanyol, Francisco Joaquín Pérez Rufete, s'ha mostrat satisfet amb el rendiment de l'equip davant el Real Madrid tot i que el resultat deixa l'equip a deu punts de la permanència: "Tots volíem la victòria, però és un gran rival. Estic orgullós perquè els jugadors s'ho han deixat tot i han treballat com a equip. Així som forts". El tècnic perico pensa que l'equip ha estat a l'altura tot i la situació en què es troba: "Si la salvació és impossible? Cada vegada està més difícil. Els resultats dels altres comencen a ser importants. Ens va faltar una mica més de pausa a l'hora de robar pilota. Així el Madrid se sentia amenaçat. Així vam tenir sacrifici, l'objectiu ha de ser fer passos cap endavant. M'hauria agradat donar una alegria. Si avui està l'afició a l'estadi, l'equip no perd". 

En una roda de premsa on Rufete no ha contestat gaire a allò que li han preguntat, el tècnic perico emfatitza en la necessitat que l'equip no abaixi els braços: "Quan un juga tant en l'elit com jo, i vull repetir en l'elit, és important com afrontes les coses no sols un dia, sinó cada dia. Aquest és el camí. Sé que som últims però tenim set partits per a aconseguir punts i per a no fer un pas enrere. Podíem haver fet moltes coses més davant el Madrid, però dins del context estic orgullós del treball. Cal fer-ho millor en el proper partit". Pel que fa a si aquests partits li serveixen per a conèixer a la plantilla, explica que "els nostres jugadors es veuran dia a dia i partit a partit. Estic set partits, sóc l'entrenador, decideixo qui juga. I només penso en demà i en la Real". 

 

 La roda de premsa de Rufete; hi ha hagut certa polèmica a les xarxes pel somriure amb el qual aparentment ha saludat a David López en el canvi