AVUI A POL

EL VÍDEO. AL COSTAT DELS MÉS VULNERABLES

07/04/2020
El programa d'ajudes davant l'expansió del coronavirus permet que rebin productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics evitant així que hagin de sortir de casa.

Redacció, 18:30h L'àrea social de l'Espanyol està desenvolupant un programa d'ajudes als pericos més vulnerables davant l'expansió del coronavirus. Aquestes accions s'emmarquen dins de la campanya "Ens ajudem", i va destinada com diem als majors i aquells que tenen alguna mena de capacitat disminuida durant aquesta crisi; es tracta d'una xarxa de serveis d'acompanyament als socis i sòcies majors de 75 anys i als socis i sòcies i/o amb abonament a la zona de discapacitats a l'Estadi. En col·laboració amb la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, els socis més vulnerables poden gaudir d'un servei d'acompanyament telefònic, així com també, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics per evitar que hagin de sortir de casa.

El projecte consisteix a formar parelles de socis, per la qual un soci voluntari ajuda un altre major de 75 anys o amb discapacitat que requereixi ajuda amb la condicií que tots dos visquin a la mateixa localitat o a prop.

Mitjançant el correu electrònic marketing.social@rcdespanyol.com es pot sol·licitar l'ajuda esmentada. En el mateix correu s'ha d'especificar número de soci, nom i cognoms, telèfon i localitat de residència. En el moment en el qual es tingui coneixement de la necessitat, es farà el requeriment de voluntaris a través de Voluntaris RCDE, FCPE i, en tot cas, xarxes socials del club.