AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CONSIDERES ADEQUAT FER UN ERTO A LA PRIMERA PLANTILLA?

26/03/2020
Et donem aquestes quatre opcions: A) No hi ha més remei B) Millor pactar amb ells C) Busquem solucions D) No. Els necessitem. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: consideres adequat fer un ERTO a la primera plantilla?

Com us avançàvem aquest dimecres, l'Espanyol te previst plantejar un ERTO a la seva plantilla per tal de pal·liar els efectes del COVID19, que en el cas blanc i blau suposa unes pèrdues properes als 20 milions d'euros entre drets de televisió, patrocinadors, taquillatges i altres aspectes, si no es pot reprendre la competició. L'afectació de l'ERTO tindria conseqüències retroactives des del passat 14 de març (data en la que l'equip va tornar de Navata). El president de la RFEF, Luis Rubiales, parlava ahir del fet que alguns clubs de Primera i Segona es plantegin ja la possibilitat de fer expedients temporals de regulació d'ocupació (ERTOs): "El futbol professional viu molt dels seus ingressos televisius, hi ha clubs que poden perdre molts milions d'euros; el que hem fet al futbol modest es podria fer també al professional, avançar els diners. Els jugadors perdrien molts diners en aquestes categories amb un expedient, i podriem anar de la mà de LaLiga anant a per un crèdit sindicat, que puguin fer front a deures i salaris i en els propers anys tornin uns diners que tindrien ja pressupostats". Unes hores després de l'oferiment de Rubiales als clubs professionals, el president de la Lliga, Javier Tebas, va respondre via Twitter: 'Gràcies, RFEF, pel vostre oferiment a la Lliga d'un 'crèdit de 500 milions d'euros amb la garantia dels drets de TV', però us ha tornat a passar com amb les pòlisses d'assegurances en una pandèmia. És impossible"

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de  Botemanía trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat.  Registra't ara amb el codi PERICO i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía, juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.