AVUI A POL

QUEIXES A SEVILLA

11/12/2019
Diferents mitjans de la capital andalusa es fan ressò del malestar del beticisme pel preu de les entrades per diumenge, que podria derivar en boicot, i per suposades iniciatives per rebre Rubi i Borja Iglesias.

Redacció, 16h El partit de diumenge vinent davant del Betis ha estat molt present en la roda de premsa de Pablo Machín i David López prèvia a la cita europea davant el CSKA. Tot i que ara mateix la situació esportiva en la Lliga no permet desviar massa l'atenció al voltant del que passi sobre el verd enfront els verd-i-blancs, no passa per alt que serà la tornada de Joan Francesc Ferrer Rubi i de Borja Iglesias a Cornellà-El Prat després de  tota la polèmica que va envoltar la seva marxa en el passat mercat d'estiu. Avui mateix, David no ha volgut atiar cap mena de controvèrsia a polèmica, insistint que "en la situació en la que estem només hi ha d'haver una cos al cap de tots, guanyar sigui com sigui. No m'importa qui sigui l'entrenador rival o qui hi hagi en l'altre equip, és el moment de guanyar i punt, no hi ha res més".

 

 

Pel que fa a l'entorn bètic, ja es comença a escalfar l'ambient almenys a nivell mediàtic, amb diferents digitals denunciant el malestar pel preu de les entrades per a l'afició del Betis, que segons s'apunta hauria de pagar més de 50 euros per a accedir a la zona visitant, una mesura que els bètics consideren "abusiva" i que podria derivar en alguna mena de boicot per no assistir a l'encontre. D'altra banda, s'han fert ressò de la iniciativa d'un seguidor perico que hauria proposat un repte, sense aclarir si sés seriosament o simplement a títol de broma, el d'imprimir 5 bitllets amb les cares de Rubi i el "Panda" per cada agradament i 10 per cada retuit a un missatge publicat a les seves xarxes socials, suposadament per tirar-los al camp. No falta tampoc qui recorda els incidents que van haver entre part de la grada i Pau López el passat curs per pronosticar una rebuda calenta a tots dos.