AVUI A POL

ROCA: 'ESTEM A MORT AMB MACHÍN'

03/12/2019
Les reaccions a les paraules del tècnic van del suport de l'afició a l'aprovació amb matisos de la directiva; l'adhesió més clara, la de Marc Roca: "Som homes per a dir-nos les coses a la cara i no tenim cap problema sinó tot el contrari".

Redacció, 7:30h Les contundents declaracions de Pablo Machín a l'acabament del partit davant Osasuna segueixen sent molt comentades. L'afició, o almenys la part que la representa a portals com el nostre o xarxes socials, ha comprat el seu discurs, mentre que des de la directiva se li ha donat suport però amb matisos, com deixava clar ahir al nostre programa Carlos García Pont: "Si després ho explica internament, sí em sembla bé; si després  explica als jugador les raons, Machín és un bon professional i entendran les raons d'aquestes expressions". I és que al seu parer, "molts jugadors estan per sota del seu rendiment habitual i cal aconseguir que facin un pas endavant". Molts han interpretat aquestes paraules com una manera de carregar-se  de raons de cara al mercat d'hivern, però el cert és que la manera de fer-ho apunta als seus futbolistes, que han anat reaccionat de diferent manera en les últimes hores.

 

 

"Potser ens pensem que som més del que en realitat som. Necessitem futbolistes de debò que sentin la professió, no podem anar amb 'pipiolos' i donant avantatge als rivals”, va dir diumenge el tècnic, davant les quals el capità Javi López evitava en sala de premsa entrar en polèmiques: "No entraré a valorar les paraules del míster ni de ningú. Només puc dir que estem en una situació difícil, i hem d'estar més units que mai. Jugadors, tècnic, directiva i afició. Els culpables som tots. Això està claríssim. I està en la nostra mà revertir la situació". Tal com us vam explicar ahir en el nostre programa de ràdio, en principi la plantilla assumeix la culpa i aquestes crítiques, en part perquè Machín no se'n va exloure de les responsabilitats; en aquest sentit, Marc Roca, durant la seva presència en la presentació de la III Cursa contra el Càncer que se celebra el proper cap de setmana, va ser més explícit i no va defugir el tema: "Nosaltres estem a mort amb el míster. És el capità del vaixell. Som homes per a dir-nos les coses a la cara i no tenim cap problema sinó tot el contrari. Les paraules del míster les assumim i agafem cadascú la responsabilitat que ens correspon i sabem hem de fer un pas endavant tots, hem d'oferir millors sensacions. Hem de fer autocrítica i treballar més que mai. Estem convençuts que traurem això endavant".