AVUI A POL

MACHÍN: 'NO EM CONFORMO AMB ANAR AL WANDA I FER UN BON PARTIT, ANEM A GUANYAR'

09/11/2019
El tècnic, que justifica algunes absències sonades com ara la de Calero, no es conforma amb seguir donant bones sensacions: vol resultats. Avisa del risc d'un Atlético ferit: "Voldran callar alguna boca, esperem no ser convidats de pedra perquè passi".

CE Dani Jarque, 14:30h En la prèvia davant el Ludogorets, Pablo Machín va definir aquest encontre com una oportunitat per retrobar-se amb unes bones sensacions que permetessin contribuir a la recuperació en la Lliga. El sorià va dissenyar amb l'anomenada unitat B un pla pràcticament perfecte i sense fissures que va aplanar el camí a una espectacular golejada que hom confia, malgrat les evidents diferències en termes d'exigència i dificultats, ajudi a aconseguir esgarrapar quelcom de positiu del Wanda, on espera un Atlético en hores baixes i amb una dura ressaca europea. Aquestes han estat les seves valoracions en la prèvia de l'encontre:

La llista, amb absències com les de Calero: "Calero o Lluís, que va fer un altre dia, o qualsevol altre. Això serà habitual, només poden anar 18 i jugar 11 més tres de la banqueta, sempre hi ha d'haver gent que queda fora i no per això són menys importants perquè tenen oportunitat de competir tots, després és qüestió de l'entrenador veure com estan els jugadors, com han recuperat i els aspectes tàctics dels partits i els rivals".

Important, donat continuïtat a la bona imatge de l'equip?: "El primer és tenir possibilitat d'aconseguir punts i es dóna quan ofereix bona imatge i bones sensacions, i requeix un procés, però el que ajuda són els resultats i victòries. Si em dones a escollir  entre seguir amb bones sensacions o tenir-les pitjors i guanyar, prefereixo guanyar perquè ajuda molt. De vegades guanyes partits que no saps ni com, s'apareix la verge o un sant però ajuda. Hem donat mostres que l'equip està creixement tenim fases en que som superiors però hem de fer que duri els 90 minuts. El rival al quals ens enfrontem és enormement complex, l'equip que per antonomàsia millor defensa, el mé sdifícil de batre,  juga a casa, que sembla que te una pseudocrisi que ja m'agradaria a mi, i amb un gran potencial. És complex però no em conformo amb anar allà i fer un bon partit, anem a guanyar i si no podem, almenys puntuar".

Els fa ser més perillosos la mala ratxa?: "Em sembla que sí, i així mentalitzo l'equip. Juguen a casa i necessiten guanyar per als seus objectius, que són diferents dels nostres. Porten moltes temporades sent un dels grans i aquest tipus d'equips si se senten qüestionats per l'entorn donen un plus més per callar alguna boca, esperem no ser el convidat de pedra perquè passi. Anem amb les nostres armes i ganes de fer un bon partit sabent que ens enfrontem a un excel·lent equip i també ferit, amb un potencial que provaran de treure davant nosaltres".

La necessitat d'encertar cara a porta: "Almenys hem de provar de generar moltes, però sabem que davant un equip amb aquest potencial és difícil; serà bàsic mantenir la meta a zero. A partit d'aquí, l'eficàcia a les àrees és clau, a  veure si podem allargar la bona dinàmica de l'equip sabent que de la quantitat pot arribar la qualitat i la possibilitat de fer gols augmenta".

 

 

Importància d'arribar a l'aturada amb un bon resultat: "Seria l'ideal, completaria aquest trajecte des de l'anterior aturada i la meva arribada amb aquesta millora que tothom comenta corroborada. Donaria més moral i tranquil·litat classificatòria perquè les jornades passen, malgrat sabem que serà llarg necessitem anar sumant per estar ficats en la baralla des de ja".

Com ha afectat a l'equip la golejada europea?: "Podria venir aquí a treure pit, però crec que he de ser molt més sensat, saber que és meritori el que vam fer però que els condicions que es van donar van ser excepcionals. Cal ficar aquests sis gols, però no crec que ningú estarà confiat i farà pensar que ens farà guanyar, si anem massa confiats podem donar avantatge al rival".

Tres enfrontaments amb l'Atlético, tres empats: "No sé si ens ajudarà gaire que no hagi perdut amb l'Atlético, serà bon senyal i tant de bo continuï i tant de bo aquest cop el pugui guanyar. Però eren equips diferents, i el que m'interessa que l'Espanyol sigui el primer amb el qual els he pogut guanyar".

Com veu a Melendo?: "No descobreixo res si dic que és un jugador diferent a la resta, diferencial per a l'equip, amb molta qualitat i que crec pot aportar també amb el gol sent un equip que no te massa arguments en aquest aspecte fins a l'últim partit, en que va coincidir que va obrir el marcador. Que no hagi tingut tant de protagonisme ha estat més qüestió de lesions i estomacals, espero que  a partir d'ara estigui disponible en tots els partits i el pugui fer servir en els moments que cregui pot ajudar, però segur que serà un futbolista important".

Les xiulades i el qüestionament de l'afició de l'Atlético a Simeone: "No sé si rep xiulades, per la meva part dic que és admirable el que ha fe, pocs entrenador poden tenir el rendiment que ha donat als eu equip, porta moltes temporades al seu club i això desgasta molt. Està rejovenint l'equip, és un entrenador top no perquè jo ho digui sinó perquè estem aquí per tenir resultats i ho ha fet, ara pot tenir més possibilitats econòmiques però des del primer minut ha tret el màxim rendiment als seus jugadors i per mi això és ser un bon entrenador".