AVUI A POL

ADRI PEDROSA: 'AL MEU CAP TINC CLAR QUE PODEM FER MAL A L'ATLÉTICO'

08/11/2019
"Estic bé, però personalment encara em queda molt. Al final del curs passat estava millor que ara", admet el jove futbolista perico, una de les sensacions del passat curs.

Redacció, 13:45h Adrià Pedrosa va ser un dels grans protagonistes del partit d'ahir davant el Ludogorets; una golejada que com ha explicat en sala de premsa, confia ajudi a l'equiup a millorar les prestacions en la Lliga, começant per una visita al Wanda on espera un Atlético en un moment complicat que confia poder aprofitar. D'entrada, ha destacat que el jugr molts minuts davant un equip amb 9 va ser debut l bé que ho van fer els blanc-i-blaus:  "Al cap i a la fi que acabessin amb nou és fruit de la pressió a dalt. A casa necessitàvem una victòria així perquè la gent gaudís i ara ja hem de pensar en LaLiga". A nivell personal, Pedrosa, malgrat ser un home important amb Machín, no ha evitat fer autocrítica: "Estic bé, però personalment encara em queda molt. Al final del curs passat estava millor que ara. Haig de millorar en els entrenaments"; a més, ha refelxionat: "Amb la velocitat que tinc sorprenc arribant des de darrere i amb aquest sistema és diferent, carriler és una posició nova. Necessito les meves setmanes i els meus entrenaments per a adaptar-me".

 

Tornant a la situació de l'equip en la Lliga, ha reconegut que "necessitem una victòria important contra un gran rival. Ens donarà l'embranzida necessària. Ells sortiran motivats per a revertir la situació en la qual estan". Qüestionat per si considera que s'està en el tan esperat punt d'inflexió, no ho descarta: "No sé si estem en ell, però pot ser un punt d'inflexió". Caldria ratificar-ho en un escenari tan complicat com el Wanda, on creu poden fer saltar la banca: "Cal anar de tu a tu per a intentar els tres punts. Al meu cap tinc clar que els podem fer mal. Malgrat els resultats, estem jugant molt millor. Donarem el màxim, ho intentarem fins al final. Ells estant a dalt en la classificació no crec que estiguin en crisi". La clau, tenint en compte com davallen els matalassers en els primeres meitats, seria repetir les prestacions dels primers 45 davant el Valencia: "Al cap i a la fi hem de fer-ho com en la primera part de dissabte passat".