AVUI A POL

CORCHIA ESTARIA A PROP DE FITXAR

20/08/2019
Segons publica Diario de Sevilla, l'entitat hispalenca i l'Espanyol negocien pel lateral francès, que hauria donat l'ok a l'operació.

Redacció, 15:15h Segons publica Diario de Sevilla, el club hispalenc i l'Espanyol estarien negociant la possibilitat que Sebastien Corchia vingui cedit a l'equip perico; malgrat tot, hi hauria la possibilitat d'incloure una opció de compra, i no estaria fins i tot descartat un traspàs. El lateral francès va arribar al juliol de 2017 procedent del Lilla en una operació que es va tancar per cinc milions d'euros; ara mateix no compta per Julen Lopetegui, i ja hauria donat el seu OK a l'operació. Segons aquest mitja, la recent visita del Sevilla a Cornellà-El Prat, on van viatjar José Castro i Monchi, hauria servit per tractar aquesta operació.

Nascut l'1 de novembre del 1990 a  Noisy-le-Sec (Sena-Saint-Denis), i després de passar per les categories formatives de diferents clubs del seu país, entre ells Paris Saint-Germain i INF Clairefontaine, Sébastien Corchia va començar amb l'equip sub-18 de Le Mans. Va debutar com a professional al febrer del 2009 en partit de la Ligue 1 contra el Niça. En el mercat d0hivern del 2008 te una proposta de la Juventus, però finalment marxa al Le Mans. Al 2011 reforça la defensa del FC Sochaux Montbéliard a canvi d'1,8 milions d'euros. A l'estiu del 2014, signa pel Lille, on va ser indiscutible, i d'allà, el 13 de juliol del 2017, signa per quatre temporades pel Sevilla, que va pagar per ell 5 quilos. El seu primer curs juga només 22 partits, penalitzat per les lesions, i a l'estiu del 2018 marxa cedit per un curs amb opció de compra al Benfica; allà va patir una lesió muscular que va patir un reguitzell de lesions que van fer que només jugués 92 minuts en competició regular. 

 

 


PUBLICITAT