AVUI A POL

OBJECTIUS LOCALITZATS

20/08/2019
Els reforços pel lateral dret i per l'atac tenen nivell per oferir competència i disputar les places de l'equip titular als qui actualment les ocupen, i ja haurien donat el sí a venir. Calleri segueix ben posicionat; Carrillo, entre els que agraden.

Redacció, 14:30h A menys de dues setmanes perquè tanqui el mercat, la direcció esportiva ja te localitzats els dos objectius per al lateral dret i per l'atac. És possible que tots dos jugadors arribin cedits donat que l'Espanyol disposa de suficients recursos per efectuar ambdues contractacions, però només farà dispendis importants en jugadors que puguin revaloritzar-se. De no ser així, s'optarà per jugadors cedits.

Els dos jugadors tenen nivell per oferir competència i disputar les places de l'equip titular als qui actualment les ocupen, i ja haurien donat el sí a venir a l'entitat blanc-i-blava que negocia els darrers detalls de les seves contractacions. Malgrat siguin cedits ens asseguren que es tracta de jugadors importants que han d'elevar el sostre de la plantilla blanc-i-blava. Avui s'ha generat un cert enrenou per una informació publicada pels companys d'AS en el sentit que només hi haurai sis milions per fitxar aquests objectius; cal matisar aquesta dada, ja que com us venim explicant, el club podria incrementar aquesta quantitat fins aproximadament els 12 quilos dels quals us parlem de fa dies si considera que l'objectiu és revalorable en el mercat.

 

 

Els noms dels candidats per la davantera? Aqui ja toca moure's més en el terreny de l'es especulacions. S'ha parlat de jugadors com Stuani però la seva incorporació no seria senzilla, com tampoc la de Zaza. No és desvelar cap misteri que Mariano agrada, però te una fitxa altíssima, uns 8 quilos, que fan impossible la seva arribada; de fet, els seus agents, sabedors que fins ara cap club s'acosta a les xifres del seu salari, comencen a tenir clar que el seu cas no es resoldrà fins al final del mercat. La nostra companya Elia Danon, periodista de TVE, va avançar en primícia el nom del matalasser Kalinic, una opció també complicada perquè el club madrileny vol d'una banda diners per la cessió i la seva fitxa també és prohibitiva. Un dels noms que segueix tenint moltes opcions és Calleri, i us podem afegir un altre atacant que agrada, Guido Carrillo; la passada temporada va jugar al Leganés cedit pel Southampton -van pagar per ell un milió d'euros- i el club pepinero voldria repetir-hi, trobant-se aparentment amb que els anglesos han elevat les seves pretensions econòmiques ja que volen recuperar part de l'invertit en el seu fitxatge. Per això estarien reclamant cas de traspàs entre 8 i 9 milions d'euros, o si s'opta per una cessió  que el club que es faci amb els seus serveis assumeixi bona part d'un salari que és molt elevat, 4,5 milions d'euros bruts per temporada.