AVUI A POL

GALLEGO: 'BORJA? EL QUE ARA EM PREOCUPA SÓN ELS JUGADORS QUE ESTAN I VOLEN ESTAR AMB NOSALTRES'

14/08/2019
El tècnic, que desitja el millor al davanter però passa ja pàgina perquè "no suma", afirma que incorporaran un recanvi si te característiques i nivell semblants a les del "Panda".

Cornellà-El Prat, 19:50h (actualització, 21:45h) Tot i que el 0-3 de l'anada d'ara fa una setmana a l'Swissporarena deixava més que sentenciada l'eliminatòria, David Gallego, un home que les ha vist de tots els colors en la seva trajectòria professional, insistia ja tot just després de l'encontre que en cap cas dóna per fet l'accés de l'equip al play-off. El surienc, un professional amant de no deixar cap detall sense cuidar, segueix amb el seu discurs de que ni tan sols el fet d'estar en portes de l'exigent estrena en la Lliga enfront del Sevilla descentra la plantilla del primer dels objectius que presenta el calendari, la visita d'un Lucerna més centrat en redreçar el rumb a la seva competició domèstica, on és 7è de deu classificats disputades quatre jornades. D'aquest partit -poc, la veritat-  així como no podia ser d'una altra manera de la notícia del dia, la marxa de Borja Iglesias al Betis, ha parlat aquesta tarda Gallego en sala de premsa.

Eliminatòria resolta, et planteges fer canvis pensant en el Sevilla?: "Malgrat el bon resultat de l'anada tenim clar que hem de treballar molt dur i fer les coses bé per tornar a guanyar, no pensem en altra cosa. És cert que ara comencem a jugar dos partits oficials, hem de fer la millor alineació per demà i per arribar bé a diumenge, ho comencem a pensar ja".

Com condiciona l'adéu del " Panda"?: "El de Borja està molt clar: és un jugador que ja no està amb nosaltres, li desitjo el millor en la seva nova etapa, ha estat un gran professional fins el darrer dia i no esperava una altra cosa ja que era jugador de l'Espanyol, i el que ara em preocupa són els jugadors que volen estar amb nosaltres, tenim jugadors amb prou nivell om per preocupar-nos ja pels que no són perquè ja no sumen. No em preocupa en absolut. Li desitjo el millor però tenim molts altres jugadors amb talent".

 

 

Perfil de davanter que ha de venir?: "Amb Borja teníem una competència molt important, ara com sempre fa el club, que treballa francament bé, estem mirant de trobar un jugador amb aquestes característiques. Si es troba bé, si no, no incorporarem ningú; no sabem si es trobarà o no. Ens quedem amb un jugador menys de nivell, pel que provarem d'igualar el que teníem, el mateix que va passar amb Hermoso i Calero".

Aquest relleu quin perfil ha de tenir?: "Per ser igual de competitius i mantenir l'estructura, similar a Borja".

Situació d'Adri Pedrosa: "Va evolucionant bé".

Lateral dret, ben cobert?: "Estic encantat amb la plantilla que tinc a dia d'avui".

Pot tenir Campuzano més oportunitats?: "És un jugador nostre, estic encantat amb la seva evolució i te les mateixes oportunitats que la resta de ser alineat en cada partit".

Resignat o pragmàtic davant la marxa de Borja?: "M'ocuoa i preocupa els jugadors que tinc. És absurd seguir parlant de Borja, ja no suma res a l'Espanyol, per tant no em preocupen les preguntes sobre ell".

La llista de candidats per la davantera: "Qui l'ha fet..? La llista que m'interessa és la que tenim al cap i te la direcció esportiva

Vargas, titular demà?: "Ja es veurà demà".

Calero?: "Pot aportar moltíssim lideratge i personalitat, te sortida de pilota i pot aportar molt. Això afegit a que és molt bo, generarà molta competència, beneït problema fer cada partit l'onze. No pot jugar demà en no estar inscrit, però està bé físicament".

Excés de relaxació pel 0-3?: "No m'entra al cap que el meu equip es relaxi, cada partit és una oportunitat pels que juguen; tots ens estem jugant sempre coses, relaxació, impossible que l'equip el tingui. En això estic tranquil".

La setmana decisiva on tot arrenca; com arriba l'equip?: "Bona pregunta; és cert que la gent no es conscient que hem començat a competir aviat i per això tenim poques sessions amb el grup sencer. El creixement d'un equip és l'entrenament i en això estem en dèficit. Ens enfrontarem a un equip amb moltes setmanes de feina, aquí vull incentivar la gent perquè ens doni un cop de mà, no es pot veure encara el potencial de l'equip però ho hem de solventar amb l'ajut de la gent.

Ha de tenir paciència l'entorn?: "Sempre dic que és una carrera de fons, no podem arrencar a 2000 per hora i després punxar. Sabem que hem de tenir una evolució, que tenim temps, però amb el que veig estic convençut que farem una grandíssima temporada, les notes es posen al final però aquí no puc demanar ja res a la gent".

Serà el Sevilla qui calibrarà el moment de l'equip?: "Sabem on estem i quin serà el creixement, el que no sé és on està el Sevilla. Per mi no és cap excusa, és una realitat. Estic segur que farem un gran partit i li posarem les coses difícils, però del partit de demà no m'heu preguntat res".

Pel que fa a la llista de convocats, queda conformada per aquests homes: Andrés, Diego López; Pipa, Naldo, Lluís López, Dídac, Bernardo; Víctor Sánchez, Iturraspe, Darder, Grarnero, Pol Lozano, Melamed; Ferreyra, Puado, Vargas, Wu Lei i Víctor Campuzano.


PUBLICITAT