AVUI A POL

LDSPORTS, NOU SPONSOR DE L'ESPANYOL

14/08/2019
La plataforma de notícies xinesa serà el nou patrocinador de la samarreta de l'Espanyol.

Redacció, 10:15h L'Espanyol tindrà nou sponsor a la samarreta des d'aquesta temporada. Es tracta de l'empresa xinesa LDSports, una plataforma de notícies d'esports del país asiàtic. Per tant, es confirma la notícia que Pericos Online va avançar el passat 8 de juliol, en afirmar que Riviera Maya podia deixar de ser el patrocinador principal per deixar pas a una empresa xinesa. Aquest serà el segon acord que signa el club amb una marca xinesa des de l'arribada de Wu Lei al club, ja que l'Espanyol va presentar la passada setmana el pacte amb Iflytek, una companyia d'alta tecnologia que s'incorporava a la nòmina de patrocinadors de la mà de Wu Lei.

L'empresa LDSports ha vist la llum oficialment al territori xinès durant aquest estiu. A més, ja té un acord amb el Southampton, club de la Premier League anglesa, per ser l'sponsor de la samarreta durant les properes tres temporades. Segons apuntaven alguns mitjans anglesos, l'acord entre LDSports i el Southampton podria ser el més gran pel que fa a les xifres de la història de la Premier. No passa per alt que els Saints tenen, com l'Espanyol, un accionista majoritari d'orígen xinès, Gao Jisheng. 

 

 

Pel que fa a l'actual sponsor principal, recordem que des de la temporada 2011 les marques de l'estat mexicà de Quintana Roo han  lligades al club perico, primer amb Cancún, després amb Riviera Maya fins a establir-se com a patrocinador principal del club l'any 2018, signant un contracte de duració de 6 anys, fins al 2023, tot i que com us vam explicar al seu dia, pretenien renegociar l'acord; com us aputàvem aquest matí, Riviera Maya seguirà vinculat al club amb un paquet sponsor important però lògicament inferior.