AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUÈ SENTS PER LA MARXA DE BORJA IGLESIAS?

14/08/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) Decepció B) Em deixa fred C) Alleujament D) Show me the money. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: què sents per la marxa de Borja Iglesias?

 

 

 

Només un any ha durat l'estada de Borja Iglesias a l'Espanyol. El club va decidir fer una important aposta econòmica pel jugador gallec, malgrat la seva gairebé nul•la experiència a Primera, i ell va saber respondre amb gols i guanyant-se l'estima d'una afició que ara ha de veure com marxa al Betis de Rubi, un altre experico que no ha parat fins aconseguir fer-se amb el davanter. Aquestes imatges de com el va acomiadar l'afició l'últim partit de l'anterior temporada formen ja part del passat.

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.