AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA AMB BOTEMANIA: QUÈ CAL FER SI MARXA BORJA IGLESIAS?

13/08/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) Chucky-Wu Lei tens prou B) Fitxar sí o sí. I ja C) Esperem una mica D) Potenciem el planter. Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió al portal.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: què cal fer si marxa Borja Iglesias?

La pregunta del dia - Curated tweets by pericosonline 

 

 

El primer gol de Ferreyra com a perico el va anotar el passat curs a San Mamés, i va comptar amb la inestimable col·laboració de Wu Lei. Que formin dupla cas que es confirmi la marxa de Borja és una opció que no es pot menystenir, tot i que hi ha qui demana que es vagi a per un altre atacant i de nivell contrastat: ja han començat a sonar noms de suposats objectius com Mariano, Calleri o Mata

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.