AVUI A POL

BORJA: EL DIA CLAU

14/08/2019
El "Panda" deixarà avui de ser jugador de l'Espanyol. Rastar ja ha anunciat l'operació, amb uns terminis de 18 milions ara més 5 al Nadal i altres 5 el proper estiu.

Actualització, 7:30h Ja es pot confirmar la notícia: Borja Iglesias deixarà avui mateix de ser jugador de l'Espanyol per convertir-se en nou futbolista del Betis. La notícia ha de ser oficial ja en les properes hores. D'aquesta manera acaba un serial que ha tingut pendent tot l'espanyolisme durant els últims dos mesos, des del moment en que des de Sevilla es va filtrar la petició qe havia fet Rubi als dirigents del club andalús per poder comptar amb ell. El traspàs del "Panda", que viatja cap a la capital andalusa, ja ha estat anunciat per RASTAR, i es tancaen la fórmula 18 milions ara, més altres cinc al Nadal i altres 5 el proper estiu, abans de l'1 de juny.

 

 

El jugador, a la seva arribada a Sevilla per signar amb el Betis 


Redacció 1:00h El culebrot Borja Iglesias podria estar vivint els seus darrers episodis tota vegada que el Betis ha acceptat avenir-se a les peticions espanyolistes pel jugador que haurien decidit, aquest cop si, a la dirigència perica a donar llum verda a la sortida del davanter. Les xifres d'aquesta negociació han estat l'import total de la clàusula de rescissió, per bé que amb un primer pagament de 20 milions que es farà d’immediat i un ajornament de 8 per a la temporada posterior. Aquest era un escull per la negociació doncs l'Espanyol necessita efectiu per anar al mercat a contractar el substitut del davanter i acabar de perfilar la seva plantilla.

En les properes hores es podrien conèixer alguns aspectes més de l'operació, atès que el desig del Betis és que el jugador ja estigui ja a les ordres de Rubi, molt criticat pels resultats de la pretemporada verd i blanca fins al punt que diumenge passat, després de la derrota davant el Deportivo al trofeu Teresa Herrera, els seguidors bètics es van acarnissar a les xarxes amb el nou projecte i amb el seu entrenador fent trending topic el nom del seu anterior míster, Quique Setién.

En els últims dies, persones de l'entorn del davanter que havien confirmat a PericosOnline que el propi jugador ja els havia comunicat que ja hi havia llum verda per tancar l'operació. Fins i tot s'especula amb la possibilitat que el "Panda" pugui avui mateix amb destinació a Sevilla on és esperat amb candeletes, perquè l'inici de la competició és  a la cantonada i el gallec és ara mateix una peça clau per un equip que presenta una alarmant carència de gol. També l'Espanyol desitja tancar aquesta carpeta, centrar-se en els reforços i poder centar-se en una setmana que és clau per accedir a la següent ronda europea i iniciar la competició de lliga a Cornellà.

Un cop sigui oficial la marxa del "Panda", l'Espanyol anirà al mercat per lligar un substitut. Hi hauria ara mateix un ventall de noms, i està per veuire si entre ells estan diferents noms que han aparegut publicats en les darreres hores: un d'ells és el davanter del Getafe Jaime Mata, autor de 16 gols la passada temporada. També s'ha esmentat a l'argentí Jonathan Calleri, que ha jugat enguany a préstec a l'Alavés, anotant 9 gols. Des d'Itàlia ahir apareixia el nom del portuguès André Silva, que el passat curs va defensar la samarreta del Sevilla, cedit pel Milan, i de qui s'apunta també estaria en el punt de mira del Valencia, que necessitarà un recanvi per Rodrigo.