AVUI A POL

DIEGO LÓPEZ: 'INDEPENDENTMENT DELS RUMORS I DEL QUE ELL SÀPIGA, BORJA S'ESTÀ COMPORTANT MOLT BÉ'

11/08/2019
En ple debat sobre com s'està portant el tema per part del Betis i com pot afectar a l'equip i al mateix "Panda", el meta destaca com "molta culpa del bé que es parla d'ell és seva perquè està sent un gran professional".

Redacció, 7:30h  Un tema important és tot el que està succeint al voltant de Borja Iglesias i al seva possible marxa al Betis és com està afectant a l'equip, i fins i tot al mateix jugador, que fins que es confirma si és així la seva marxa és patrimoni del club. Divendres, Rufete no va amagar el seu disgust per  determinades situacions, insistint al mateix temps que estan obrant de la manera correcta tant defensant els legítims interessos de l'entitat com protegint al davanter: "Anem a defensar els interessos del club i és el que estem fent, hi ha una negociació oberta de fa temps; la darrera vegada que vaig parlar vaig dir que no havia notificació, és cert que han tornat a parlar amb noslatres però la nostra posició és seguir defensant els interessos del club. Ells han de ser el que prenguin la iniciativa perquè són els que volen el jugador, les tres parts han d'estar d'acord i sortir afavorides i no ens sortim del guió. Hi ha moltes coses que han de ser internes pel fet que és una negociació per protecció del jugador, és la nostra línia, treballem en escoltar el Betis i protegir al jugador perquè és el nostre jugador. No és fàcil estar competint, tenir un jugador que està competint com ell i seguir la informació, amb part que pot ser veritat i unes altres no, però hi ha una cosa clara: el que hi ha a dintre a la negociació seguirem protegint-lo perquè és la manera en que hem de treballar. Si és molt o poc és cosa de l'Espanyol, ningú ens ha de dir on estan els nostre límits. Ho fan tots els clubs, al final es diu treballar, afició, respecte, i aconseguir objectius, i crec que estem fent una cosa molt bé, portar una negociació, respondre quan ens comuniquen però també mantenir el rendiment d'un jugador perquè ens estem jugant molt".

Dijous, després del triomf a Lucerna, i d'haver situat Borja Iglesias en l'onze titular malgrat algunes peticions de deixar-loi a la banqueta després de la lamentable filtració de la fotografia d'una disfressa de panda al vestidor del Betis, Gallego defensava la professionalitat del jugador:  "Borja està rendint a un nivell boníssim, heu vist l'esforç que ha fet, només li ha faltat el gol; com és jugador nostre i com considero que està rendint bé i aportaria ha jugat, no penso en el que pot ser perquè perdo el temps, penso en que és jugador nostre i està entrenant i competint bé".

 

 

Avui, un dels seus companys de vestidor, Diego López, parla a AS de com estan vivint tot el que es genera al voltant del futur del "Panda": "Amb normalitat. Molta culpa del bé que es parla d'ell és seva perquè està sent un gran professional. És un jugador més de l'Espanyol i independentment dels rumors que pugui haver-hi i del que ell sàpiga a nivell personal, s'està comportant molt bé. Els jugadors estem molt agraïts per la seva forma de ser, per la qual cosa ens continua ajudant. És un jugador molt important per a nosaltres i veurem què ocorre".