AVUI A POL

REPÀS AL MERCAT PERICO: EL SEGON PORTER, BORJA, MATÍAS I FUTBOLISTES EN LLISTA D'ESPERA

11/07/2019
Repassem la situació del mercat perico i les operacions que podrien tancar-se aquesta mateixa setmana.

Mentre l'Espanyol segueix pendent de Matías Vargas buscant la fórmula econòmica que agradi al club argenti per afrontar el fitxatge, altres operacions continuen obertes. El primer objectiu, que està molt a prop d'assolir-se, és el de tancar un segon porter. Existeixen diverses opcions i des del club es confia poder tancar-lo entre avui i demà. El perfil seria veterà. La intenció seria que dilluns pugui entrenar-se ja amb els seus companys.

Pel que fa a la possible de Borja Iglesias, tot i la venda de Pau López direcció Roma, el Betis no disposa de la liquiditat suficient per poder fer front a la clàusula del futbolista, així que s'estarien negociant altres opcions. La solució final podria ser la d'un pagament fraccionat amb interessos o que l'Espanyol es guardés un percentatge d'una futura venda.

Per últim, com ja va dir Rufete, l'Espanyol estaria molt pendent de classificar-se per l'Europa League, ja que el club ingressaria uns 10 milions d'euros aproximadament. Aquest és el gran objectiu i la gran preocupació del club, ja que diversos jugadors estarien pendents de la resolució per a poder venir o no. En cas de superar les rondes prèvies, l'Espanyol podria fer un esforç a final de mercat.