AVUI A POL

GLÒRIA ALS HEROIS

17/06/2019
Mémora patrocina un espai al nostre web perquè puguis recordar als pericos que han format i formaran part d'una gran afició, la blanc-i-blava.

Si alguna cosa caracteritza l'espanyolisme és el sentiment comú d'amor i fidelitat als colors i l'escut blanc-i-blaus que ens fa unir-nos a tots com una gran familia, i com a tal, celebrem amb alegria les bones notícies que afecten a quelsevol perico i també, per aquesta connexió tan forta que existeix entre socis i seguidors, sentim com a pròpia una pèrdua.

Per això, per retre homenatge als pericos que fan que el Cel sigui més blanc-i-blau,  celebrar la història de la seva i  compartir-la amb la resta de la familia espanyolista a PericosOnline i amb el patrocini de Mémora, empresa líder en el sector de les empreses funeràries, obrim al nostre portal un apartat que neix amb vocació de convertir-se en un memorial commemoratiu. Allà podreu  preservar i compartir els records dels vostres éssers estimats, tots ells grans pericos i periques que han format i formaran part d'una afició també molt gran com la nostra. 

La forma de fer-ho és molt senzilla: visita l'apartat que trobaràs a la zona dreta de la nostra home, o segueix aquest enllaç http://www.pericosonline.net/memora, i se t'obrirà un formulari on podràs deixar el nom de la persona a recordar, acompanyar-la si ésel teu desig d'una imatge i detalls com si pertanyia en alguna de les nostres penyes, a més de dipositar  la teva carta de comiat. D'aquesta manera, passarà a formar part d'aquest memorial virtual espanyolista.

Tractant-se d'una iniciativa destinada a honorar la memòria de tots els pericos que ja no hi són entre nosaltres, us demanem només el lògic respecte en els continguts que ens feu arribar.


PUBLICITAT