AVUI A POL

L'ESPANYOL PENSA EN FERNANDO CALERO

17/06/2019
El jove central del Valladolid és un dels candidats a reforçar l'eix de la defensa davant la possible marxa d'Hermoso. Li queden dos anys de contracte i la seva clàusula és d'11 milions d'euros.

Redacció, 11:00h (actualització, 14:45h) A l'espera del que pugui passar amb les sortides durant tot el mercat, l'Espanyol segueix treballant per a la incorporació de jugadors. Segons ha pogut saber PericosOnline, el club blanc-i-blau ja estaria temptejant el fitxatge de Fernando Calero, central del Valladolid de només 23 anys (1995) i que aquesta temporada ha jugat 36 partits a LaLiga, 35 d'aquests com a titular. Els dos clubs haurien mantingut ja contactes i sembla que el jugador veuria amb bons ulls venir a Barcelona per seguir consolidant-se a la Lliga espanyola i per disputar competició europea. En principi, l'encaix seria per suplir la molt probable marxa de Mario Hermoso

 

Ja al novembre des d'alguns portals especialitzats en fitxatges es va parlar del possible interès en Calero, una de les revelacions aquesta temporada a Primera.  Ronaldo Nazario, en una recent entrevista, reconeixia que la seva clàusula és escassa per a la qualitat que té i que l'ha fet sonar vinculat amb Dortmund, Sevilla i Villarreal entre d'altres equips: "El volen molts equips i és baixa, d'11 milions. Hem parlat perquè es quedi amb nosaltres, però cal pensar en ell i en el seu futur" 

La bona primera volta del conjunt de Sergio González va servir perquè Calero es revaloritzés i comencés a despertar l'interès de diferents d'equips. Durant el mercat d'hivern es va parlar de la possibilitat que Sevilla i Borussia Dortmund el fitxessin de cara a la temporada 2019-20, però finalment no es va moure de Valladolid. El central, que va ampliar el seu contracte fa dues temporades fins al 2021, té una clàusula de rescissió d'onze milions d'euros.

Format a les categories inferiors del Valladolid, Calero va marxar al futbol base del Màlaga fins a debutar amb el seu filial a 3ª divisió. Després, retorn al conjunt vallisoletà per acabar consolidant-se com una de les promeses més interessants del futbol espanyol. 


PUBLICITAT