AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA. QUÈ US SEMBLA LA NOVA CAMPANYA D'ABONAMENTS?

22/05/2019
Us donem aquestes quatre opcions: A) M'agrada B) Millor que l'any passat C) Poc agressiva D) No s'entén res! Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: què us sembla la nova campanya d'abonaments?

 

 

 

"El que es viu a l'estadi no es viu enlloc", és el missatge del club per aquesta nova campanya. Després de la polèmica generada l'any passat per la pujada de preus, ara el club busca premiar la fidelitat, congelant els preus i aplicant un seguit de descomptes per bonificar la fidelitat i el compromís; l'objectium trencar la tendència de baixa de socis. "Amb el que estem presentant hi haurà un repunt de socis i abonats perquè ara és més atractiu", afirmava el dia de la presentació el director de màqrqueting i comperical blanc-i-blau, Agustí Filomeno, al qual tndrem avui al nostre programa de ràdio aclarint els dubtes dels oïdors

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.