AVUI A POL

GARCÍA PONT: 'ESTEM AMB GANES DE LLUITAR I POSAR EL NECESSARI PER FER UN BON PAPER'

18/05/2019
"No hi ha cap intenció de fer coses radicals, la intenció es mantenir el que es pugui, una estructura d'equip", afirma davant el temor que es desmunti l'equip

Cornellà-El Prat, 19:30h El vicepresident Carlos García-Pont mostrava la seva satisfacció per la fita aconseguida aquesta tarda per l'Espanyol, i es mostrava sobretot feliç pel que representa per l'espanyolisme tornar a Europa després d'una etapa de força patiments: "Després de 12 anys per l'afició, que és el fonamental del club, és la victòria de la fe, de donar suport a un club que ha tingut hores baixes i problemes econòmics, que amb l'arribada de Chen va donar una mica d'esperança i es fa realitat. Veurem què passa la temporada vinent però tornem a ser un club que està a Barcelona, a Espanya,  amb vocació europea i esperem donar moltes més alegries que les dels últims anys". "Aquest estadi es mereix això, com l'afició, cal donar-li el just mèrit a la directiva anterior que va mantenir viu el club en un moment desfavorable, i ens han permès començar en un punt de partida que no estava malament. Gràcies a tothom", ha insistit.  

Una figura fonamental en aquest èxit és com no l'home que sempre ha mantingut la fe, Joan Francesc Ferrer, Rubi: "Des del meu punt de vista en l'equip de Rubi està la consistència, en guanyar-se els jugadors, fer millorar a cada futbolista". "Alguns diuen que és una victòria de la fe i jo crec que és la d'aquesta consistència, va haver una baixada de resultats però no del joc, i ara aquest s'ha fet més consistent. L'equip no ha perdut el nord mai, i no hem tingut maig dubtes del cos tècnic".

Ara el que toca és bastir un equip fort per competir a Europa, i encertar-la amb la planificació:  "Començarem a treballar dilluns, en calent no s'ha de decidir res. Estem amb ganes de lluitar i posar el necessari per fer un bon paper. Si la planificació serà diferent per anar a Europa? Suposo que alguna cosa canviarem , però ara mateix no tinc ni idea del què farem". Sobre la por a que es desmunti l'equip, ha insistit que  "no hi ha cap intenció de fer coses radicals, la intenció es mantenir el que es pugui, una estructura d'equip. Hi ha gent que sap molt de futbol en el club i ho ha demostrat, són els que prendran les decisions".