AVUI A POL

RUBI: 'HA ESTAT INCREÏBLE'

18/05/2019
El tècnic ha explicat que "he plorat quan feia moltíssim que no ho feia". A més, considera que "s'ha fet justícia, perquè a la segona volta només he perdut tres partits". "Hem de posar-nos mans a l'obra perquè passem a un altre nivell", avisa.

Cornellà-El Prat, 19h L'entrenador de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer "Rubi", ha comparegut en roda de premsa visiblement emocionat després de la classificació per a l'Europa League. El tècnic ha explicat que l'emoció ha estat molt gran al vestidor: "He plorat moltíssim. Feia molt de temps que n ho feia. El vestidor estava inundat, he vist a jugadors veterans plorar. És increïble, només tinc paraules d'agraïment. S'ha fet justícia perquè a la segona volta només hem perdut tres partits". El maresmenc li ha dedicat l'èxit a la seva gent i a l'afició, a qui li ha agraït la seva empenta: "Em quedo amb el que senten les persones. És fantàstic veure a la gent feliç. A l'estadi la gent s'ha portat molt bé durant tota la temporada i ens hem sentit secundats. Tenia por que no entenguessin la nostra filosofia perquè canviar l'estil no és fàcil".

 

 

Rubi considera que la setena plaça "és un premi per a tanta gent empentant i per a un conjunt que transmet una idea i que creix. Sortim molt beneficiats d'aquesta temporada". A més, l'entrenador ha recordat que ell ha cregut sempre en les possibilitats de l'equip: "Quan jo era optimista era perquè ho sentia i, darrere d'això, hi havia un realisme. Veia que la línia de treball era bona. El mes de gener ens va confondre però l'equip ha competit molt bé. Li poso un deu a la temporada". Per a l'entrenador de l'Espanyol "el millor de la temporada ha estat plasmar una idea i la millora dels jugadors. Tots han donat el seu cent per cent en algun moment".

Sobre la temporada vinent, el tècnic explica que "hem de posar-nos mans a l'obra perquè passem a un altre nivell. Tothom buscarà fer millor equip".


PUBLICITAT