AVUI A POL

L'ANÈCDOTA. LA 'DISPUTA' PER LA RAMBLA

16/05/2019
Tot just quan l'Espanyol posa en marxa una pop up store a la Ramba, el Barça anuncia que situarà en aquest espai de referència una Store.

Redacció, 7:30h Tot és a punt ja per a l'obertura de la  botiga pop up que durant tres dies el club munta a La Rambla, 68, cantonada amb el carrer Ferran, un espai temporal de 120 m2 on fins a dissabte es vendrà producte com la nova equipació de joc, roba tècnica i casual, entrades per al partit davant la Real Sociedad o per al Tour RCDE, entre d'altres. 

 

 

Curiosament, o potser no, només uns dies després de l'anunci d'aquesta iniciativa el rival ciutadà, el FC Barcelona anunciava a bombo i platerets que obrirà la temporada que ve una nova botiga al centre de Barcelona, també a La Rambla, en concret el 124. Segons el comunitat dels barcelonistes, "aquesta Barça Store tindrà una clara vinculació amb la ciutat i Catalunya, a través d'alguns elements decoratius. En aquest sentit, la botiga comptarà, per exemple, amb una reproducció de la font de Canaletes, un terra hidràulic inspirat en el panot del Passeig de Gràcia creat per Antoni Gaudí o columnes de ceràmica inspirades en Cumella i Artigas". Fins ara els barcelonistes tenien tres Barça Stores al Camp Nou, el Passeig de Gràcia i La Roca Village.


PUBLICITAT