AVUI A POL

GALLEGO, CENTRAT EN L'OBJECTIU DEL PLAY-OFF

15/05/2019
El tècnic, que ha estat vinculat a les últimes hores amb el Tenerife, no te res tancat amb cap altre club. El surienc, pel qual ja s'han interessat altres entitats al llarg del curs, no farà cap pas sense coneixement previ de l'Espanyol.

Redacció, 13:45h Ahir, Radio Marca Tenerife explicava que el director esportiu del Tenerife Víctor Moreno s'hauria fixat en l'actual tècnic de l'Espanyol B David Gallego per a ocupar la banqueta de l'equip chicharrero la temporada 2019-20, i fins i tot apuntaven que malgrat no hi ha res signat hi hauria un important acostament entre totes dues parts ea expenses que el conjunt canari mantingui la categoria. Avui, aprofitant la nostra visita a la Dani Jarque per fer entrega a Borja Iglesias del Premi Fostpint de Soria Natural al jugador amb més energia de la temporada, hem pogut preguntar a Gallego sobre aquesta informació. El missatge que trasllada és que no te res tancat amb cap altre club. Evidentment, com ha passat al llarg del curs, altres entitats es poden haver interessat en la seva situació però l'entitat ha estat sempre puntualment informada dels seus moviments i no en farà cap pas sense coneixement previ de l'entitat.  

 

 

Recordem com en una recent entrevista al nostre programa, i sobre si era cert que contemplava la possibilitat de deixar el club quan acabi el curs, després de tres anys a la casa, reconeixia que un professional com ell necessita créixer sense haver d'esperar que el cos tècnic que estigui al primer equip li barri el pas i només pugui aspirar a una categoria superior, com l'any passat, si aquest no compleix els objectius: "Agraeixo que es valori el treball que estem fent aquí des de que vaig arribar, la progressió que hem tingut, entenc que feu aquesta reflexió, sóc ambiciós i vull créixer i quan vegi que aquest creixement està en altre costat si sorgeix la possibilitat ho faré, mentre pensi que està aquí, serà aquí. El que no puc estar contínuament a expenses que per demostrar el meu talent fallin altres persones, vull que depengui exclusivament i única de mi". Ja aquell dia, confirmava que havia rebut l'interès de diferents entitats: "No puc evitar que no em truqui la gent, enguany hi ha hagut tres propostes que el club coneix i segueixo aquí. Es pot escoltar molt, però no em preocupa ara, hem d'esperar que acabi la temporada i ja valorarem. Tinc un altre any de contracte, cal parlar coses i matisar-les".