AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE POCHETTINO TORNARÀ ALGUN DIA A L'ESPANYOL?

18/04/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) Sí i ens farà campions! B) Difícil, ha crescut massa C) Potser d'aqui molts anys D) No vull que torni. Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que Pochettino tornarà algun dia a l'Espanyol?

 

 

 

Ahir Pochettino, encara amb l'eufòria d'una històrica classificació per a semifinals de Cahmpions amb el Tottenham, no oblidava el seu cor perico; a l'espai El Partidazo de COPE va destacar que no era la seva major alegria a les banquetes: "L'alegria més gran que he tingut com a entrenador va ser quan ens vam salvar a Almería amb l'Espanyol, la meva primera temporada. Plorant, per tot el que significava per tota la gent de l'Espanyol, per nosaltres, per la família, va ser la meva jajor alegria i la més emocionant. Per suposat que estic content per la classificació però no arriba en aquell nivell". 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir,a què creus que es deu la manca d'entesa de la davantera?,  les respostes van ser aquestes:

  • 39% Falta acoblament
  • 30% No s'entenen amb Wu Lei
  • 23% Manquen extrems
  • 8% Són poc compatibles
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT