AVUI A POL

BORJA IGLESIAS, TESTIMONI DIRECTE DEL DRAMA

16/04/2019
El davanter va captar en primera persona l'incendi que ha afectat Notre Dame. A nivell esportiu, la davallada golejadora no ha impedit que es revalori i el seu preu de mercat s'acosti als 28 quilos de la clàusula.

Redacció, 7:30h L'Espanyol tornarà aquesta tarda als entrenaments després de dos dies i mig de descans, que molts jugadors han aprofitat per a visitar altres ciutats com Londres o París. Precisament a la capital francesa es trobava Borja Iglesias acompanyat de la seva xicota, el que li va permetre ser testimoni d'excepció d'un fet desgraciat, l'incendi de la catedral de Notre Dame, considerat un dels grans símbols de la cultura europea. El davanter, que es trobava transitant amb un bateau moouche pel Sena, mostrava el seu desconsol amb un missatge a Instagram, "Impotència en veure com crema un edifici tan bonic i amb tanta història a escassos metres de tí i no pots fer res. Increïble. Esperem que no passi res greu a ningú. Estem just al costat, però estem bé. Moltes gràcies a tots pels missatges que m'arriben preguntant per la nostra integritat. Estem bé. Una abraçada a tots".

 

 

Tornant a l'estrictament esportiu, el "Panda" encara aquesta recta final de curs amb l'objectiu de retrobar-se amb un gol que se li resisteix darrerament; l'acta arbitral va concedir a Laguardia en pròpia porta la centrada-xut que va suposar el 2-1 definitiu davant l'Alavés, pel que seguix ancorat en els 12 en Lliga, repartits en 9 en la primera volta i només tres en la segona. Una davallada en aquest apartat que no pot amagar la seva incansable feina, i que tampoc ha estat obstacle perque l'observatori CIES, que estudia el futbol internacional, fixi el seu valor actual en 25 quilos, només tres menys del que marca la seva clàusula de rescissió. És ara matexi el futbolista de la primera plantilla perica amb més valor de mercat, el que fa que sigui lògic que quan es parla de la necessitat de fer una venda important el proper estiu, es faci esment de manera reiterada al seu nom. Fa unes setmanes, i qüestionat per la possibilitat que sigui l'escollit per protagonitzar aquesta sortida en l'immediat mercat, inisitia, "jo em sento feliç i a dia d'avui no penso en una altra cosa que en ser jugador de l'Espanyol. Si ho entendria, que el club m'ho demanés? Pot passar qualsevol cosa, però la veritat a dia d'avui ningú m'ha dit res, estic content aquí però si arriba la situació el primer seria parlar-ne i prendre la decisió adequada per totes les parts; però a dia d'avui no tinc cap notícia". Fins i tto i a l'entorn d'una possible renovació, va deixar la porta oberta: "Estic disposat a escoltar tot, i més quan està a gust a un lloc, no hi hauria problema tant per una cosa com per l'altra". "Si quedar-se és seguir creixent? Cadascú afronta les situacions com pot, quan prenc una decisió crec que és correcta i vaig a mort; estic content, molt centrat i amb ganes de seguir creixent aquí".


PUBLICITAT