AVUI A POL

DIEGO LÓPEZ: 'EL PARTIT DE DISSABTE SERÀ MOLT COMPLICAT'

11/04/2019
"És un equip que està amunt per mèrits propis. Haurem d'estar a un nivell molt alt tant a nivell defensiu com ofensiu per poder guanyar", afirma el gallec, que insisteix el discurs del partit a partit.

Cornellà-El Prat, 14h L'equip s'ha exercitat avui en el RCDE Stadium en una sessió matinal a porta tancada per ultimar la preparació del xoc de dissabte enfront l'Alavés del ‘Pitu' Abelardo. L'Espanyol obrirà la jornada a les 13h com a local en un cap de setmana que pot apretar la classificació tant per la part alta com per la zona del descens.

Per repassar l'actualitat de l'equip, ha passat per roda de premsa el porter gallec Diego López, un jugador indiscutible per Rubi i un dels pesos passats de l'equip. Els números del porter perico avalen el seu pes en l'equip i es que és el quart porter que més parades ha realitzat en el que va de lliga amb un total de 97 parades. A més a més, el vetarà porter  blanc i blau no s'ha perdut ni un sol minut en el que va de Lliga situant-lo en el jugador perico que més minuts ha jugat en lliga.

 

 

Ja en roda de premsa, el porter ha estat preguntat pel partit de dissabte i sobre el rival, l'Alavés, "El partit de dissabte serà molt complicat. L'Alavés és un equip que està amunt per mèrits propis. És un repte per l'equip jugar en contra d'equips que estan amunt i aconseguir els 3 punts". El de Praradela ha afegit, "és un equip que no fa gaires gols però amortitza molt bé els que fa. Tenen molta solidesa defensiva. Serà un partit molt semblant al del dia de Getafe. Haurem d'estar a un nivell molt alt tant a nivell defensiu com ofensiu per poder guanyar".

El porter perico també ha estat qüestionat pel nivell defensiu de l'equip, "L'aspecte defensiu és una tasca de tot l'equip. Estem millorant molt defensivament i això és gràcies al nostre estil de joc. És cert que em passat per moments dolents defensivament que ens han penalitzat però estem tornant al nivell que desitgem". Diego López també ha estat preguntat per les aspiracions de l'equip en el tram final de temporada, "Volem estar en la lluita per entrar a Europa fins al final. Arribem al partit d'aquest dissabte molt bé després de guanyar a Girona. Guanyar a l'Alavés ens permetria anar a ‘Levante' amb molta ambició. Hem d'anar partit a partit".

Sobre el seu nivell personal i el seu futur, "Mantenir el nivell amb el pas dels anys és difícil però s'aconsegueix a base de treball, lluita i constància. Faig el que m'agrada fer i ho faig amb la mateixa il·lusió que el primer dia". Diego López ha manifestat, respecte al seu futur, que, "Vull seguir en l'elit molts més anys. M'agrada molt ajudar als nois que vénen d'abaix, en un futur em vull dedicar a això. És un honor ajudar als porters joves que van pujant amb el primer equip".

Per últim, Diego López ha parlat sobre Wu Lei i la seva adaptació, davant la pregunta si està per sota del nivell que va mostrar en la seva arribada: "S'ha adaptat molt bé. Wu Lei genera ocasions de gol en tots els partits i això és molt positiu. El seu treball diari és molt bo. L'hem de donar un temps i veurem cada cop més les seves grans qualitats".