AVUI A POL

FEM UNA ESTRELLA AMB... JESÚS C. GÓMEZ

11/01/2019
El president de la SEFAC, la Sociedad Española de Farmacia Familiar y Comunitaria, orgullós dels valors de l'Espanyol: "La gent ens enveja el caràcter, la valentia i la imatge que donem, no som conscients de la valoració que se'ns fa".

Redacció, 18h Entre l'espanyolisme trobem exponents destacats de seguidors que en el terreny professional ocupen càrrecs molt destacats; amb un d'ells, Jesús C. Gómez, president de la SEFAC, la Sociedad Española de Farmacia Familiar y Comunitaria, hem parlat en l'espai d'entrevistes d'Estrella DAMM, tant de la tasca que desenvolupa al front d'aquesta societat científica que aglutina uns 5.000 socies, sent la més nombrosa en el sector, com de la seva condició de perico. Gómez ens desvela un secret curiós: "Vaig jugar al Junior de l'Espanyol, és el primer club d'Espanya i esportiu que ha donat suport als serveis assistencials i farmacèutics, tinc una foto amb els capitans de l'Espanyol al meu despatx que presideix totes les reunions de junta directiva que fem aquí, a la seu que tenim a la ciutat. Està portant sort, estem gaudint d'un any de joc molt bo, tot te el seu procés i per exemple a Vila-real vam gaudir de 85 bons minuts i només cal corregir els últims cinc. Hem de ser positius, estic convençut que la segona volta serà molt bona, totes les persones que van amb mi estan gaudint molt del futbol".

Un tret característic del nostre protagonista és l'orgull que sent pels valors inherents al club: "La propera setmana tinc un grup d'estratègia el dijous 17 i ja els he dit que no em penso perdre el partit de tornada de la Copa, i tots m'acompanyaran a l'estadi. L'Espanyol és un club referent, la gent ens enveja el caràcter, la valentia i la imatge que donem, no som conscients de la valoració que se'ns fa".

Optimista de mena, Jesús, que ens ha desvelat que el 21 de novembre crearan la Fundació SEFAC, amb motiu del qual acudiran a Barcelona responsables de tota Espanya, convertint la ciutat en capital de la farmàcia de tot el país i on vol que els colors blanc-i-blaus estiguin presents, ja avança que aquell dia l'equip estarà disputant competició europea: "Ens falta lligar el final dels partits i és un tema mental. És un aspecte psicològic que hem de treballar, i quan estigui controlat estic convençut que farem una gran segona volta. Em jugo un sopar amb Estrella que el dia del congrés estarem jugant a Europa".

Finalment, com fan sempre els nostres convidats, un desig per aquesta temporada, en clau perica: "Sempre el tinc en ment, a l'Espanyol; quan era junior, em van fer una prova amb el Barcelona i vaig tenir una commoció cerebral, pel que és quelcom diví ser de l'Espanyol. Em va canviar la vida. Vaig haver de deixar el club pels estudis, però avui el club i la farmàcia s'han unit. Per això sóc optimista, si algú ha sabut vèncer moments durs contra tots i ha tret unió i força és l'Espanyol de Barcelona, per això he demanat que aquest club segueixi sent l'orgull de l'afició, uneix a tots, un club que només te amics, que treballa el planter i no ha d'anar a buscar jugadors a altres. Hem viscut situacions complicades, ara no es pot fitxar, però amb aquest joc el que he demanat és que hi hagi justícia per l'Espanyol, que quan calgui mirar el VAR com a Sevilla es miri, que no es tapi un equip com l'Espanyol perquè donava por que estiguéssim en Champions. He demanat que l'any vinent em perdi el partit europeu de l'Espanyol perquè estic amb la Fundació de SEFAC. Que estiguem tots units, que sumem, que veiem tot amb optimisme i amb l'esperit de l'Espanyol, que és el de Barcelona, amb els nostres colors, dels que hem d'estar orgullosos, no hem d'anar a buscar uns altres".