AVUI A POL

HERNAN PÉREZ S'ESTARÀ AL VOLTANT D'UN MES DE BAIXA

11/01/2019
El paraguaià pateix un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del genoll dret; al principi, es va témer per una lesió molt més greu. L'atac, delmat: la seva baixa s'afegeix a la de Sergio García.

Redacció, 10:40h Després de l'anada de la Copa a La Cerámica, l'Espanyol no només s'emportarà el mal regust de l'empat final del Villarreal, sinó també la lesió d'Hernán Pérez. La contusió que es va patir en l'acció amb Vicente Iborra el farà estar prop d'un mes de baixa després que les proves complementàries que se li han practicat en les últimes hores confirmin que pateix un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del genoll dret. L'atacant ha començat ja el treball de recuperació amb els fisioterapeutes del primer equip; s'exercitarà de forma individualitzada durant els propers dies i començarà a incrementar el ritme d'entrenament després de noves proves de control a què se sotmetrà aquí a un parell de setmanes. En principi es va témer per una lesió més greu encara, fins i tot un trecament, que hagués suposat entre 6 i 8 mesos absent dels terrenys de joc; afortunadament, tot i que el problema és seriós, la recuperació serà molt més ràpida, i fins i tot segons informa el club  ha evidenciat una notable millora en aquestes primeres hores de repòs en què ha aconseguit rebaixar notablement la inflamació de l'articulació i s'ha pogut obtenir un diagnòstic molt més precís. 

Les 5 setmanes de baixa implicaran perdre's la tornada de vuitens de Copa contra el Villareal i els partits de Lliga contra la Real, l'Eibar, el Madrid, el Rayo Vallecano i possiblement, el València. La baixa d'Hernán s'afegeix a la d'un altre atacant, Sergio García, a qui encara queden unes setmanes abans de tornar al terreny de joc: el de Bon Pastor no podrà disputar els partits de Lliga a Anoeta i Ipurua, així com tampoc la tornada de la Copa, fixant el seu objectiu a estar llest per a mesurar-se al Madrid a final de mes. Ara mateix i per afrontar els propers compromisos, Rubi compta amb tres peces per als dos extrems, Baptistao, Piatti i Puado, a més de l'Óscar Melendo, un comodí que arribat el cas pot actuar en aquesta posició. 

Rubi va confirmar després del partit que el problema era al genoll. El club ha donat a conéixer avui l'abast exacte de la lesió; abans, el futbolista havia penjat al seu instagram un missatge postiu i optimista pensant ja en la seva recuperació


PUBLICITAT