AVUI A POL

ÁLEX LÓPEZ I PEDROSA PIQUEN A LA PORTA

11/01/2019
El migcampista va confirmar ser una opció de garanties cara a la Lliga, si es necessita un recanvi per Roca; segons MD, el club s'estaria plantejant ja el blindatge del jove lateral esquerre

Redacció, 7:30h Hem esgotat ja 10 dies de mercat, i fins el moment en clau perica només s'ha confirmat un moviment, la cessió al Nàstic fins a final de temporada de Gonzalo Ávila, Pipa, l'únic futbolista de la plantilla que encara no havia ingut oportunitat de debutar enguany. El lateral va haver de buscar una sortida davant la manca d'oportunitats que va tenir per part de Rubi, primer per la confiança depositada en Javi López i després, per la irrupció d'un Rosales que sembla haver-se convertit en la primera opció del maresmenc per aquesta demarcació. En canvi, els altres nanos sí estan tenint més opcions de demostrar la seva vàlua, i a més estan responent amb escreix a les expectatives generades. A La Cerámica, tant Álex López com Adri Pedrosa van signar una bona actuació, en especial el migcampista, que a més de marcar el segon gol espanyolista, va fer tota una exhibició enfront dels groguets en una posició que habitualment ocupa Marc Roca. A pregunta del nostre company Joan Camí en zona mixta, el jugador va parlar de si es veu completant la temporada amb l'Espanyol, o si hi ha opció a una sortida en forma de cessió per gaudir de més minuts -s'havia parlat de l'interès del mateix conjunt grana-; molts el veuen com una bona opció per refrescar el mig del camp ara que el de la Granada no viu el seu millor moment, i certament sembla un element valuos cara a l'exigent segona part de la temporada. 

Pel que fa a Pedrosa, que va fer un bon partit en el lateral esquerre, mostrant-se molt actiu sobretot al primer temps, alguns analistes veuen en ell condicions fins i tot superiors a les de Dídac Vilà, i pronostiquen que acabarà fent-se amb el lloc de titular abans que acabi el curs; el defensa va estrenar-se en el partit d'anada dels 1/16 de final de la Copa del Rei jugat al Carranza enfront del Cádiz, on va fer una exhibició que no va passar desapercebuda, mentre que a la tornada va fer l'assistència de gol a Hernán Pérez que ens va donar la classificació, i que segons explica Mundo Deportivo, hauria decidit els responsables de l'entitat a blindar-lo; la seva clàusula de rescissió és de només 6 milions d'euros i estaria estudiant ja una oferta de renovació que inclouria fitxa professional per quedar vinculat de manera definitiva a la primera plantilla. Aquest seria un dels temes que abordaria el president Chen quan viatgi a Barcelona per liderar el tancament del mercat, segons aquest mitjà, el cap de setmana del 26 i 27 de gener, coincidint amb el partit contra el Real Madrid. El magnat xinè, com és habitual, mantindrà reunions amb tots els departaments del club, entre elles l'esportiva, tractant amb els seus responsables les possibles altes i baixes. Ara mateix, vista la situació del límit salarial, fer un fitxatge es presenta com una opció gairebé impossible si abans no hi ha un traspàs important o marxa algun jugador amb una fitxa important i allibera salari.


PUBLICITAT