AVUI A POL

HERNÁN PÉREZ: 'ARRIBEM DE LA MILLOR MANERA AL DERBI'

07/12/2018
El paraguaià, escollit Jugador de la setmana de Fostprint, afirma que la victòria en Copa els fa encarar el partit "amb un ànim diferent". "Des de la banqueta estava vivint el partit del Cádiz", admet.

Redacció, 7:30h Dimarts passat, l'equip va patir més del compte per eliminar el Cádiz; en un encontre clau per trencar la mala ratxa de tres derrotes en Lliga i poder afrontar amb ànims renovats el derbi de dissabte, la victòria es va fer esperar molts minuts, sent l'encarregat de desfermar l'eufòria de la grada de Cornellà-El Prat un home que de la mà de Rubi ha recuperat la seva millor versió. Es tracta, és clar, d'Hernán Pérez, que poc després de sortir de la banqueta va alegrar la nit a la pericada i permet afrontar amb un xic més d'optimisme la visita del Barça, pel que mereix ser el jugador Fosprint de Soria Natural de la setmana.

El paraguaià, que després de l'encontre es mostrava com sempre ambiciós i valent afirmant que "nosaltres volem arribar a la final", ens reconeixia que havia patit en veure que el gol no arribava, però que va mantenir la fe: "El partit va ser molt interessant, des de la banqueta l'estava vivint, cada jugada i pilota que podíem arribar a ficar el gol estava animant, la sort va ser poder entrar, donar-li la victoria a l'equip i asconseguir l'accés a vuitens".

 

 

Certament, Rubi, que ja el va tenir sota les seves ordres al Valladolid, ha estat capaç de doar-li la confiança necessària per tal que sigui, després d'haver de marxar el passat curs cedit en considerar Quique Sánchez Flores que no teni aun lloc en l'equip, en un element valuós i gairebé imprescindible; agraït, Hernán explica que "aquesta  confiança la vull plasmar sobre el camp, donar continuitat al joc i donar més coses a l'Espanyol". 

Per l'atacant, la clau per canviar la dinàmica ara en lliga passa per "seguir treballant, creure en el que l'entrenador està demanant, i així arribaran les victòries". La primera oportunitat per aconseguir-ho serà demà enfront del Barça; optimista, creu queel triomf de dimarts ha renovat l'ànim del vestidor: "Una victoria ajuda a arribar a un ànim diferent, d'arribar bé al derbi, arribem de la millor manera. Esperem un partit molt difícil, tancat, hem d efer moltes coses bé per guanyar-lo. Rubi ens demana molt de treball, sabem el que comporta el partit i cal estar al 100% en cada jugada".


PUBLICITAT