AVUI A POL

LA JUNTA. GUASCH: 'CHEN TE LA VOLUNTAT DE FER UN CLUB GRAN, D'UN PROJECTE'

05/12/2018
El DGC reconeix que a Chen, que està "pendent que li obrin una mica l'aixeta", li agradaria fer una ampliació de capital; "La quantitat? "Estudiarem si és per a un projecte, per reduir deute, per ampliar el límit salarial..."

Redacció, 15h La cloenda de la Junta d'Accionistes que ha tingut lloc avui ha estat la compareixença en sala de premsa de Roger Guasch, director general corporatiu del club, atenent els mitjans de comunicació. D'entrada, ha valorat la gran frase que deixa el dia, la que ha pronunciat Chen, "no em passa pel cap vendre el club": "Dies enrere ja explicava que el que tenia sobre la taula aquesta línia, que ho hagi fet el president i en públic és el que te valor. Els camins empresarials estan oberts però ja ho va declarar al juny, avui ho ha tornat a fer, te voluntat de fer un club gran, te la voluntat d'un projecte. En part li agradaria fer ell l'ampliació de capital però està limitat per certes condicions a la Xina i està a l'espera que allà obrin l'aixeta i pugui fer. Que vingui un inversor minoritari i posi diners és bo, que ho faci ell és bo, que generem més ingressos propis és bo, tot el que puguem fer per fer un club gran és bo, és una declaració d'intencions i què millor que fer-ho en junta". 

Quan se li ha preguntat per quina xifra estarien pensant cara en aquesta possible ampliació de capital, ha insistit: "Si la fas per absorbir un deute o per unes condicions concretes s'ha de calcular, qualsevol ampliació quan més millor en una empresa perquè pots fer més projecte. El dia que vingui algú estudiarem en quin projecte vol treballar, si és només per reduir deute o per ampliar límit salarial... és obert, dir la quantitat ara no aportaria res".


PUBLICITAT