AVUI A POL

DIEGO LÓPEZ: 'ESTEM CONTENTS AMB L'EVOLUCIÓ DE L'EQUIP I DISFRUTEM EN EL CAMP'

11/10/2018
El meta, que considera que Borja Iglesias té una mica d'ansietat "per fer gols i agradar", admet que "ara la dificultat que tenim és allargar aquesta ratxa però és el que volem"

CE Dani Jarque, 13:45h La primera plantilla espanyolista ha dut a terme aquest matí l'últim entrenament d'aquesta atípica setmana marcada per l'aturada en la competició a causa dels compromisos de seleccions nacionals; aprofitant aquesta pausa, Rubi donarà als seus homes tres dies de festa per la propera setmana enfocar-se en els propers objectius que depara la Lliga, les visites als camps de l'Huesca i el Valladolid, dues oportunitats magnífiques per acabar amb els discrets resultats a domicili -l'equip només han aconseguit dos punts dels 12 possibles, en que el converteix en el segon equip amb menys punts fets fora de casa en aquest inici de campionat, després del Leganés-.  

Per parlar de tot plegat ha passat per sala de prensa Diego López, Diego López ha comparegut aquest matí en roda de premsa, que ha destacat el  gran moment de l'equip: "Estem contents amb l'evolució de l'equip i disfrutem en el camp. Ara la dificultat que tenim és allargar aquesta ratxa però és el que volem. Com a porter sóc el que ho veig tot de cara, i no sóc jo sol, tots estem gaudint no només del partits sinó dels entrenaments, això es nota, les sensacions es transmeten i a més s'estan mantenint els bons resultats, que és el que compta". Una bona dinàmica bastida en especial a casa: "Ens trobem amb molta força amb la nostra gent, i també la fortuna perquè no és fàcil encaixar gols; més enllà d'això és important mantenir aquesta ratxa com a locals jugant bé i mantenint les nostres característiques". En canvi, aconseguir bons resultats a fora és "quelcom que hem de millorar, tenim l'oportunitat en dos encontres que afrontem com visitants, anem amb l'objectiu de guanyar els sis punts. Ens ha faltat una mica de tot, en algun fortuna, alguna pèrua de concentració que el rival ha aprofitat, cal mirar endavant perquè això no torni a  passar; tenim una gran oportunitat els propers partits per aconseguir aquests punts". Qüestionat per a què ha d'aspirar aquest equip, destaca: "A seguir en aquesta línia, lluitar en cada partit independentment del rival i l'estadi-; fins el moment estem bé, competint en tots els partits, aquesta és la nostra filosofia i seguint així aconseguirem molts punts". 

Fins encaixar el gol del Villareal en l'últim encontre jugat a Cornellà-El Prat, l'Espanyol era amb el Liverpool l'únic equip de les grans lligues que estava imbatut al seu feu: "És una dada que reflecteix a tasac defensiva no només del porter, de l'equip i parla bé de nosaltres; no encaixar obre la porta a aconseguir punts, ho estem veient aixó". En qualsevol cas, Diego ha volgut estar justa amb QSF i ha explicat que la bona feina defensiva ve ja de lluny: "Si és l'any que em sento més protegit? No, des de que estic aquí s'ha treballat bé defensivament, cal ser justos; enguany amb el que més hem donat és amb l'ofensiu. Altres anys es treballava bé el defensiu, s'han millorat coses i ens fa estar en aquest coeficient de diferència de gols, si el tens en negatiu és complicat estar a dalt".

En qualsevol cas, la diferència radica en la figura de Rubi, que ha perfeccionat el que de bo s'havia heretat, afegint d'altres factors: "És clau que l'entrenador ha apostat per aquest estil, l'any passat QSF apostava per un altre; tenim més criteri i possessió, en defensa s'ha perfecionat i hem guanyat a nivell ofensiu. El que volem tots és que això  continui i no s'aturi, vindran moments dificils però tinc la percepció que tot anirà bé".

Finalment, ha parlat de Borja Iglesias i d'aquest qüestionament de part de l'entorn per la seva manca de definició:  "El veig bé, és un gran jugador i ho demostrarà; és un noi excepcional i al final el tema de l'eficàcia va per ratxes, te  una mica d'ansietat pervoler agradar i fer gols, és qüestió de temps, de treure's aquesta pressió que ell mateix es posa perquè la feina l'està fent, ajuda moltíssim a l'equip. Estic convençut que tot arribarà i que farà una gran temporada". 


PUBLICITAT