AVUI A POL

[STAGE - DIA 2] PRIMERS ENTRENAMENTS A LA GARROTXA

12/07/2018
La pluja de les darreres hores ha obligat a modificar els plans del primer entrenament de l'Espanyol a terres gironines; Mario Hermoso té un cop en el primer dit del peu esquerre: li han realitzat proves i es descarta que tingui un problema ossi.

Olot, 21h L'Espanyol ha realitzat aquesta tarda el segon entrenament del dia. La sessió, programada en el mateix escenari del matí, el mític Nou Municipal Bosc de Tosca, ha tingut la pilota com a principal protagonista.

Rubi i el seu cos tècnic s'han mostrat molt actius durant tot l'entrenament, corregint constantment els seus jugadors en totes les tasques que han dirigit: el perfil del cos abans de rebre la pilota, el posicionament ofensiu de l'equip i la sortida des del darrere en funció de com pressionava el rival. Més enllà d'aquests detalls, que demostren que és un staff que els té molt en compte, el més destacat d'aquests primers entrenaments ha sigut la voluntat del tècnic perquè el jugador sigui capaç d'interpretar diferents situacions i contextos de joc, que no actui de manera automàtica, sinó tenint en compte en tot moment el seu entorn.

L'equip tornarà demà a la feina amb una altra doble sessió.


Olot, 18:10h Mario Hermoso té un cop en el primer dit del peu esquerre. Li han realitzat proves i es descarta que tingui un problema ossi. El cop és de l'últim entrenament d'ahir.


Olot, 11:45h L'Espanyol ha realitzat aquest matí el primer entrenament de l'stage a la Garrotxa. El cos tècnic ha programat dobles sessions durant tota la setmana. Els jugadors blanc-i-blaus s'han desplaçat a primera hora del matí a les instal·lacions de Royal Verd, situades a uns cinc minuts de l'hotel on estan instal·lats des d'ahir a la tarda. Unes instal·lacions gegants que compten amb dos camps de futbol (un de gespa híbrida i un altre de gespa natural), diversos habitatges i llargues extensions de terreny molt ben cuidat.

En principi, tota la sessió d'aquest matí s'havia de desenvolupar en un d'aquests dos camps però la quantitat d'aigua que ha caigut en les darreres hores a la comarca ha modificat els plans inicials. La primera part s'ha realitzat en aquestes instal·lacions però després dels exercicis d'escalfament i d'activació, l'equip s'ha desplaçat al camp del Club Escola Bosc de Tosca per realitzar la segona part de l'entrenament. Un cop allà, el cos tècnic ha preparat un circuit tècnic i físic amb remats a porteria, 3vs3, exercicis de conducció i canvis de ritme repartits per tot el camp. La sessió ha estat seguida per una cinquantena d'aficionats.


PUBLICITAT