AVUI A POL

'VOLEM', LEMA DE LA CAMPANYA DE SOCIS

14/06/2018
Es podria recuperar l'eslògan que es va utilitzar al 2008 per a la nova campanya d'abonats; provocarà canvis la filtració? Entrevista al coordinador del Femení, Lauren Florido. En el "El Judici": tenim dret a queixar-nos de l'espoli culer del planter?

Redacció 7:30h Estem a les portes que el club presenti la nova campanya de renovació d'abonaments, de la qual, abans de saber-se quins són els detalls concrets, ja ha generat una certa polèmica: el director general corporatiu, Roger Guasch, va avançar canvis en la política de preus, amb un augment en el cost dels carnets per a la propera temporada, trencant la línia de congelació dels últims set cursos. També és sabut que hi haurà canvis significatius en el missatge ja que s'abandona el lema "Meravellosa minoria" que ens ha acompanyat els darrers anys i es canviarà per un de nou. Poques coses es coneixen d'aquesta campanya que serà elaborada per l'empresa McCann, però PericosOnline ha pogut tenir accés a un dels possibles lemes amb el qual s'estaria treballant, "Volem". 

Es dona la situació que l'Espanyol ja va utilitzar aquest terme ara tot just fa una dècada, la temporada 2007-08. En aquell moment, amb aquell slogan presentat pel cap de marketing d'aleshores, Adolfo Bara, el club volia traslladar la necessitat de créixer en abonats per assolir el repte del nou estadi; Bara ja va explicar el dia que es va presentar en públic que la campanya de renovació d'abonaments anava lligada al procés de pre-reserva de localitats de Cornellà-El Prat. Ara una década després el club podria recuperar el mateix lema pero caldrà esperar una mica per veure quin sentit li atorga a la frase. 

Al nostre programa hem parlat del tema; ens consta que al club no ha agradat gens ni mica aquesta filtració, i veurem tot plegat provoca algun canvi o matís en l'eslògan o si fins i tot decideixen fer marxa enrere respecte als plans previstos. La solució, en qüestió de dies

Entrevista a Lauren Florido

La direcció esportiva del Femení es troba immersa en la planificació de la propera temporada. Els responsables han tancat la continuïtat d'un grup important de jugadors i, a més, han anunciat les primeres incorporacions, necessàries per donar un salt de qualitat en aspectes com per exemple, el gol. La direcció esportiva del futbol femení també ha decidit renovar una temporada més a Joan Bacardit, refermant l'aposta per un home com ell, fet a casa, que després d'un primer any a la banqueta en que s'han sumat 29 punts afronta el repte de consolidar i potenciar el rendiment del vestidor per tal de fer un pas endavant. Unes actuacions que confirmen el compromís i ganes de millorar després d'una temporada en que les sensacions han estat millors que l'anterior curs, però que no ha de ser sinó un pas per seguint avançant i poder optar a objectius més ambiciosos. Per parlar de tots aquests temes hem conversat a  PericosOnline.ràdio  amb el coordinador del femení espanyolista, Lauren Florido, que ha confirmat aquesta voluntat de fer un pas endavant: "Sabem que hem de donar un salt de qualitat en algunes posicions i reforçar l'equip; ha estat el timing de la planificació, renovar jugadores que pensem són vàlides, i la proposta és de cinc o sis fitxatges". "Aquest any, i és una novetat, la Copa la jugaran tots els equips de la Primera divisió, no hi haurà aquest objectu d'entrar però els vuit primers és una mica la fita, no tornar a patir, ser un equip consolidat de mitja taula i veient com va la temporada aspirar al que es pugui", ha definit el responsable de la secció, que confia que en el futur es pugui tornar a veure un Espanyol que torni a ser protagonista a nivell nacional: "És el que hem parlat amb el director esportiu; hem de donar passos, el primer és consolidar-nos en meitat de la taula cap amunt, però no vull marcar terminis. Hem de ser realistes, l'objectiu és tornar a ser el que era l'Espanyol  fa uns anys, s'han de fer passos curts però ferms, i estem en el camí. També ha volgut destacar dels resultats de la Base, on s'han aconseguit 5 Lligues: "Els equips han estat a un nivell extraordinari i s'ha fe una gran feina, però el nostre objectiu és formar les jugadores perquè puguin arribar al primer equip. S'està fent una bona feina de Base, cal seguir en aquest camí", ha reblat.

L'espoli del planter, a "El Judici"

Per acabar, a la nostra secció "El Judici", hem parlat de l'espoli del planter. Com cada estiu, el FC Barcelona torna a passar per la Dani Jarque per endur-se alguns del millors jugadors del planter a la Hans Gamper, quelcom que no ve de nou; també és cert que tots els clubs, alguns mantenint les formes -és a dir, avisant o pactant amb les entitats d'origen dels futbolistes-  van "pescant" talents. Alguns consideren que l'Espanyol no es aliè en aquestes actuacions, tot i que un dels nostres lletrats ha insistit que sempre actua amb una bona praxi, via conveni o fixant-se en futbolistes que han estat descartats per les seves entitats. Quina responsabilitat tenen els club? I el pares? S'està fallant a l'hora de fidelitzar les perles del planter per fer que prefereixin quedar-se i seguir creixent a Sant Adrià?


PUBLICITAT