AVUI A POL

CHEN YANSHENG, A VALÈNCIA

17/05/2018
El president de l'Espanyol ha acudit a les oficines de Mestalla i s'ha reunit amb el conseller del València i home fort de Lim, Kim Koh. El president del Vila-real CF, Fernando Roig, diu que el futur de Gerard està en mans del seu conseller delegat.

Redacció, 14:30h Segons expliquen diferents mitjans com Plaza Deportiva i Radio Esport Valencia, el president i propietari de l'Espanyol, Chen Yansheng, ha acudit aquest dijous a la seu del València CF per conversar amb el conseller del València, Kim Koh, home fort de Meriton a la ciutat del Turia, a qui se l'ha vist acompanyant-lo en una visita a l'estadi de Mestalla. Amb la temporada finalitzada per a tots dos clubs, Chen Yansheng ha aprofitat la seva visita estada a Espanya per mantenir una trobada amb un dels membres de la cúpula valencianista i persona de confiança de Peter Lim a nivell empresarial relacionat amb la propietària de més del 80% de l'accionariat del club ché, es desconeix hores d'ara per quin motiu, tot i que des del club apunten que no hi ha res més enllà d'un coneixement personal entre tots dos.

 Chen, que ahir va visitar la Sagrada Família, s'està mostrant molt viatger aquests dies: primer, va desplaçar-se a Lisboa per tractar amb el Benfica, a banda de sobre un acord a nivell de col·laboració, sobre la possible venda de l'Aarón, i avui els companys de la premsa valenciana l'han "caçat" a les portes de les oficines de l'entitat ché

La notícia ha estat rebuda a nivell de xarxes socials amb expectació pels seguidors taronja, que mostren la seva esperança que sigui per tractar del futur de Gerard Moreno, un home que ha sonat com a objectiu per al conjunt de Marcelino cara a la propera temporada. En principi l'objectiu prioritari dels taronja era un altre ariet nacional, Iago Aspas, però en les darreres hores ja han deixat clar que no pensen en cap cas abonar els 40 quilos de la seva clàusula.

Precisament el president del Vila-real CF, Fernando Roig, va aprofitar la seva visita per les "bodeguillas" dels mitjans de comunicació que segueixen l'actualitat del club groguet amb motiu de les Festes de Sant Pasqual per analitzar l'actualitat del seu club, i no han faltat referències a Gerard, a qui veu com un dels seus: "El seu futur està en mans del conseller delegat. És un bon jugador, que va estar amb nosaltres cinc temporades. Diuen que és del planter de l'Espanyol, però jo crec que ha estat aquí fins i tot més anys. És bon jugador, bona persona, i ens va ajudar a tornar a Primera".


PUBLICITAT