AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: ET SEMBLEN SATISFACTÒRIES LES EXPLICACIONS DE PAU LÓPEZ?

17/05/2018
L'han maltractat o són excuses? Creus la seva versió, o a Lardín? Vota en la nostra enquesta i participa en el debat.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: et semblen satisfactòries les explicacions de Pau López?

  

Ahir, Pau  va assegurar que no marxava per diners i que va prendre la decisió "perquè no m'he sentit valorat" per Jordi Lardín, assenyalant al director esportiu i a Ramon Robert com a responsables de la seva marxa, afegint a més: "Toca vendre per la mala gestió de persones que no estan". Segons el porter, els problemes van començar quan a finals d'agost "em diuen que no compten amb mi i que escolti una proposta del Brighton. No em molesta que vulguin vendre'm, em molesta que la proposta és gairebé igual a la del Tottenham -uns dos quilos-. Tornem a parlar a l'octubre. Jordi ens pregunta si estem disposats a renovar i li deixem clar que no estem contents amb el tracte, però que escoltarem la seva proposta. Una proposta que arriba el 14 de novembre, a mes i mig de quedar lliure. No m'he sentit valorat per aquesta persona". En canvi de Perarnau va dir: "Crec que és la persona indicada per portar aquestes situacions. És una sort la seva tornada. És una persona 10". Per la seva banda, Lardín va replicar-li: "Entenc que vulgui justifcar la seva sortida donant-me me a mi la culpa. Va en el càrrec. Personalment em faig responsable dels fitxatges de la temporada 2017-18, però ni de les entrades i sortides de la temporada anterior. Quan ell es va anar al Tottenham jo no estava de director esportiu. Si hagués estat, o Pau renovava o no s'hagués anat cedit. A partir d'aquí, quan torna i rebutgem l'oferta del Tottenham, li comunico al manager que volem que torni i renovi quan toqui. A l'estiu hi ha un acostament i decidim les dues parts obrir negociacions quan acabi el mercat a l'agost. Presentem una oferta i no hem tingut resposta fins avui. Tot està consensuat i parlat amb Óscar Perarnau, que és el director general esportiu. Si jo hi hagués decidit, l'1 de desembre Pau deixa de jugar perquè tots sabíem que no anava a renovar, incloent Perarnau. El pitjor que em sap és que, sabent com ha anat tot el procés, el director general esportiu està en la roda de premsa de comiat. Personalment li havia reportat a ell totes les converses per Pau i sabia tot el que ha passat".

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, è us semblen els 10 milions d'euros que es diu que rebria l'Espanyol per Aarón?,  les respostes van ser aquestes:

  • 24% Bona venda
  • 27% Pocs, però trae p'acá
  • 26% Insuficients
  • 23% Un retorn al passat
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT