AVUI A POL

LARDÍN: 'PERARNAU ESTAVA AL CORRENT DE TOT EL PROCÉS AMB PAU'

16/05/2018
"El pitjor que em sap és que, sabent com ha anat tot el procés, el director general esportiu està en la roda de premsa de comiat", afirma. Segons RAC1, Chen podria oferir a Perarnau la direcció esportiva per abaratir l'estructura esportiva.

Redacció, 18:45h (actualització, 21:30h) El principal "culpable" de la marxa de Pau López, sempre segons la versió que ha donat aquest migdia el propi  jugador, l'exdirector esportiu petrio Jordi Lardín, ja ha donat resposta en aquestes acusacions: en declaracions a SPORT, ha dit entendre que hagi estat l'ase dels cops en aquesta compareixença: "No tinc res en contra de Pau. Entre altres coses perquè jo vaig donar suport al fet que pugés al primer equip quan era el director del planter. Entenc que vulgui justificar la seva sortida donant-me a mi la culpa. Va en el càrrec".

A més, ha aclarit algun dels punts que ha explicat el porter: "Personalment em faig responsable dels fitxatges de la temporada 2017-18, pitjor ni de les entrades i sortides de la temporada anterior. Quan ell es va anar al Tottenham jo no estava de director esportiu. Si hagués estat, o Pau renovava o no s'hagués anat cedit. A partir d'aquí, quan torna i rebutgem l'oferta del Tottenham, li comunico al manager que volem que torni i renovi quan toqui. A l'estiu hi ha un acostament i decidim les dues parts obrir negociacions quan acabi el mercat a l'agost. Presentem una oferta i no hem tingut resposta fins avui". 

Pau ha tingut paraules elogioses en la roda de premsa respecte a Perarnau, lamentnt que no hagués estat ell l'encarregat de dur el tema de la seva renovació. Per cert, segons RAC1, Chen podria oferir a Perarnau la direcció esportiva per abaratir l'estructura esportiva 

A més, l'exdirector esportiu insisteix que "tot està consensuat i parlat amb Óscar Perarnau, que és el director general esportiu. Si jo hi hagués decidit, l'1 de desembre Pau deixa de jugar perquè tots sabíem que no anava a renovar, incloent Perarnau. El pitjor que em sap és que, sabent com ha anat tot el procés, el director general esportiu està en la roda de premsa de comiat. Personalment li havia reportat a ell totes les converses per Pau i sabia tot el que ha passat".


PUBLICITAT