AVUI A POL

JAVI LÓPEZ: 'HEM DE DEIXAR LA POLÈMICA DE COSTAT I CENTRAR-NOS EN DIMECRES'

16/04/2018
El capità perico no vol entrar a valorar les paraules de QSF en considerar que només perjudicarien al club. El d'Osuna, mlgrat el matalàs de 10 punts més laverage sobre el descens, recorda que "en el futbol s'ha vist de tot"

CE Dani Jarque, 14:38h A l'espera de veure com s'encarreguen els responsables de l'entitat per finiquitar l'etapa Quique Sánchez Flores, als jugadors, que no poden restar al marge a l'hora d'exigir responsabilitats, no els hi queda una altra que donar un pas endavant i evitar que el que ja, passi el que passi, és un fracàs, es converteixi en un drama, i certificar al més aviat possible la salvació matemàtica. Tot i que cada vegada l'afició dóna menys crèdit als missatges que arriben des de sala de premsa, considerant i amb raó que les bones paraules després no es tradueixen en fets sobre el verd, no ens queda una altra que traslladar el discurs del vestidor que avui ens arriba per boca de Javi López, aq ui tocava preguntar per les paraules de QSF en el sentit que l'equip no dóna per més: "Ara mateix el que hem de fer és saber que queden sis partits, no entrar a valorar opinions ni res, hem de deixar la polèmica de costat i acabar bé la Lliga, sumar els punts que donen la salvació matemàtica i oblidar-nos de la resta, cadascú te una opinió, queden sis partits i el de dimecres és molt important, és el que m'agradaria que ens centréssim".

Qüestionat per si realment els preocupa la possibilitat de perdre la categoria, recorda que "en el futbol s'ha vist de tot, tenim un matalàs de deu punts més goal average, però mentre hi hagin punts i possibilitats que el de sota ens agafin toca saber el que ens juguem, la samarreta que representem i aconseguir els punts. No pensem en que poden agafar-nos sinó en el partit de l'Eibar, un rival amb intensitat brutal i poc més".

El cert és que en un mes s'ha passat de mostrar optimisme cara a poder lluitar per Europa, a patir per la permanència: "Què ha passat? Que en el futbol no hi ha res que quedi clar, t'ho has de guanyar cada dia, un dia estàs a dalt i un altre a baix i cal guanyar-ho en cada entrenament. Hi ha hagut resultats que no han acompanyat, uns merescudament i altre no, i ens hem trobat en aquest situació, l'hem d'afrontar de la millor manera possible i els nostres pensaments han d'estar en el partit de dimecres".

Sobre què es pot fer per acabar amb bones sensacions, ha explicat, "sincerament, que en els sis partits es vegi un equip que ho doni tot, el partit de València és el reflex, la gent va estar orgullosa per com vam competir malgrat la derrota. En aquest bon joc caldria afegir-li les victòries i que al club hi hagi socialment una pau que doni estabilitat al club que és el que volem". Pel que fa a què s'ha parlat avui al si del vestidor, el capità s'ha mostrat discret: "Els temes de vestidor han de quedar allà; el cert és que ens diem que dimecres tenim un partit molt important per a nosaltres i el club i ho hem de donar tot".

Hi ha la sensació, com fa algunes temporades en que la situació era crítica, que els jugadors sostenen al club: "Al final, els jugadors sols no podem fer res, al darrere tenim un gran equip de treball, una afició que no ens deixa mai sols. No és cosa només dels futbolistes, és una institució on no hi ha herois que per ells sols treguin les coses endavant, entre tots traurem les coses endavant, no és una situació crítica però hem de treure els punts endavant.".

Al Javi, un home amb poc protagonisme enguany, li toca parlar com a capità i líder del vestidor: "El meu deure com a capità és estar pel qual enls clubs i els companys em necessiten, em reclament, surto i parlo de la millor manera el que crec és el millor pel club, i crec que avui dia és centrar-nos en el partit de divendres, més enllà que participi més o menys tinc un rol al vestidor i l'he d'assumir".

Pel que fa al curs, el d'Osuna ha reconegut que "no estem contents ningú amb la temporada que s'està veient, no hem aconseguit ser regulars i al final de Lliga ho estem pagant, la gent es pot cansar perquè ens hem de deixar de parlar i passar a l'acció, i l'única manera és com a València, amb bon joc i amb bons resultats. Hem de provar d'acabar bé i no només per nosaltres, tenim una afició que sempre està al darrere, és la nostra gent i s'ho mereixen, hem de netejar una mica la imatge d'aquesta temporada".

En referència un altre cop a les paraules d'ahir de QSF, se li ha plantejat a Javi si són ells els únics que no donen més d'ells: "Què et responc...? Al final és una tasca d'equip, de conjunt, i l'únic que hem de fer és deixar les polèmiques de costat i centrar-nos en dimecres, que és l'únic important, si diem el que sentim es poden malinterpretar coses i el perjudicat pot ser el club i no s'ho mereix. El dimecres és l'únic important". I ha afegit: "És cert que tenim ganes que acabi la temporada però amb bones sensacions i donant el màxim de nosaltres, volem acabar de la millor manera possible, no ha estat una temporada bona i la volem acabar de la millor manera per treure'ns aquesta espina que tenim clavada".

És hores d'ara veient el gran malestar de la pericada una incògnita quina rebda tindran el dia de l'Eibar:  "No sabria dir; imagino que la gent te un sentiment de ràbia, de saber que amb una gran plantilla no hem fet una gran temporada i haurem d'acceptar qualsevol tipus de rebuda, ser professionals, és el que ens queda".


PUBLICITAT