AVUI A POL

QSF: 'DE VEGADES ENS ADONEM QUE POTSER NO DONEM PER MÉS'

15/04/2018
El tècnic blanc i blau assumeix que la temporada s'ha complicat com ja s'ensumava a l'agost -"ja vaig veure les orelles al llop"- però assegura que no se'n penedeix d'haver-se quedat a l'Espanyol

Partit gris de l'Espanyol: "El Getafe fa tots els partits grisos. No hem tingut la capacitat de jugar fàcil i bé i ens hem trobat en un partit que podria haver acabat 0-0. Amb la pilota en moviment hem tingut la sensació que cap dels dos tenia perill. A partir de l'expulsió era un altre partit. Hem obert el camp molt però no hem sabut ficar centrades. Hem tingut dificultats per imposar-nos."

Permanència: "Tenim una forma de pensar en la que ens reivindiquem per intentar canviar les ratxes dolentes. No tenim una imatge tant catastrofista de l'equip com la que es pot tenir avui. No canvia molt respecta altres partits de la temporada. Ens separa un partit d'un objectiu que a principi de temporada no era."

Dídac: "Aaron ha jugat moltíssim amb actuacions millors i no tan bones.  Ve una setmana amb molts partits."

Incapacitat de generar perill: "No té gaire resposta. Perquè e mateix que et preguntes tu ens ho preguntem tots. Perquè a valència si  No arribem per a més. Hem d'assumir la realitat. Hi ha partits on arribem a les nostres limitacions, ens mirem al mirall i veiem que no arribem a més."

Involució de l'equip: "Jo vaig intuir en agost que la temporada seria molt difícil. A mi no em sorprèn. S'ha complicat. Doncs donarem la cara. A l'estiu ja li vaig veure les orelles al llop i vaig avisar."

Haver-se quedat a l'estiu:  "No tinc cap crítica ni cap queixa de l'Espanyol. En el moment en que assumeixo que em quedo i compleixo el contracte assumeixo que lidero un projecte que és el que és. El club posa el seu prestigi, els jugadors posen el seu prestigi, l'entrenador posa el seu prestigi..."

Temporada vinent: "No tinc res a dir públicament. Em dec a l'Espanyol i a seguir treballant perquè l'Espanyol doni la imatge que ha donat en moments puntuals de la temporada."

Et ve de gust seguir? "En aquests moments es important saber  què es l'important. Lo important és l'Espanyol."

Fe en el cos tècnic dels jugadors:  "Jo als nois els he respectat sempre molts i he tingut confiança. Son nois extraordinaris amb un comportament exemplar. Som l'equip que més corre amb una dignitat impressionant. "


PUBLICITAT